Πυροβόλησε την αδερφή του,επειδή μάλωσαν για ένα controller

Με ένα πολύ λυπηρό γεγονός, βρέθηκαν αντιμέτωπες οι Αρχές της Πολιτείας του Mississippi.

 

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έκανε ο Σερίφης της περιοχής Monroe County , Cecil Cantrell, μία 13χρονη μάλωσε με τον 9χρονο αδερφό της για ένα video game controller. Το κορίτσι δεν έδινε το controller στον αδερφό της και έτσι όπως κάνουν όλα τα αδέλφια μάλωσαν.. Κατά την διάρκεια του καυγά, κάπου στο σπίτι βρήκε ένα όπλο ο μικρός και σε κλάσματα δευτερολέπτου, πυροβόλησε την αδερφή του στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Η σφαίρα πέρασε στον εγκέφαλο και το κορίτσι μεταφέρθηκε στο  Le Bonheur’s Children’s Hospital στο Memphis.

Κατά την διάρκεια του περιστατικού, η μητέρα βρισκόταν στην κουζίνα και ετοίμαζε το μεσημεριανό. Όπως ανέφερε ο σερίφης, δεν έχουν καταλάβει ακόμη πώς έφτασε το όπλο στα χέρια του παιδιού.

Το αποτέλεσμα όμως είναι πως η μικρή Dijonae White, παρ’όλες τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί υπέκυψε στα τραύματα της. 

 

Η υπόθεση σύμφωνα με τον σερίφη διερευνάται. Ωστόσο όπως ο ίδιος σημείωσε, δεν γνωρίζει τι είδους συνέπειες θα αντιμετωπίσει ο 9χρονος, καθώς ποτέ πριν δεν είχε συμβεί τέτοιου είδους περιστατικό στην περιοχή και ο ίδιος δεν είχε ποτέ ξανά στο παρελθόν αντίστοιχη υπόθεση.

 

 

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio