Προπώληση εισιτήριων για το Dota 2 International.

Δυστυχώς φέτος το Dota 2 International δεν θα ξεκινήσει μέχρι τον Αύγουστο, αλλά τα  καλά νέα είναι, πως το πρωτάθλημα θα διαρκέσει 6 μέρες στις οποίες οι 16 κορυφαίες ομάδες θα διαγωνιστούν για το Aegis of Champions και το ποσό των δυο εκατομμυρίων δολαρίων.

Η προπώληση θα ξεκινήσει σε μια εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 27 Μαρτίου. Τα εισιτήρια θα πωληθούν σε δυο παρτίδες σε περίπτωση που δεν προλάβετε να αγοράσετε το δικό σας εισιτήριο.

Το εισιτήριο θα ισχύει και για τις έξι ημέρες του πρωταθλήματος που θα ξεκινήσει από 3 Αυγούστου έως 8 Αυγούστου και θα πάρει μέρος  στο Seattle,Washington. Το ποσό των εισιτήριων θα είναι στα $99, δηλαδή $16 την ημέρα.

Η προπώληση για το Dota 2 International θα γίνει μέσω του Ticketmaster την παρασκευή, 27 Μαρτίου. Πληροφορίες για τα εισιτήρια VIP περιμένουμε με σχετική ανακοίνωση από τον επίσημο website  Dota2.com.

Όσοι από την Ελλάδα δεν καταφέρουν να παρευρεθούν στο πρωτάθλημα το καλοκαίρι, μπορούν να περιμένουνε για σχετική ανακοίνωση σε σχέση με virtual εισιτήρια και την προβολή των αγώνων μέσω του Dota 2, στην στήλη “Προβολή ή watch” , αναλόγως αν χρησιμοποιείτε το Dota 2  στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά.

Τέλος, αναφέρουμε πως το Dota 2 International θα είναι διαθέσιμο δωρεάν και μέσω του Twitch για να το παρακολουθήσετε.

Πηγή: Dota 2

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε