Προβλήματα με την Visa με φόντο το TI5

 

 

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με την Visa, αρκετοί παίχτες που πρόκειται να παρευρεθούν στο “International”, οδήγησε την Valve στο να “χτυπήσει” μεγάλες πόρτες.

Τι έγινε όμως;

Στις 27 Ιουλίου, ξεκινά η φάση των ομίλων του TI5 στο Seattle και ενώ πολλές ομάδες “τρέχουν” προκειμένου να δηλώσουν τις ομάδες τους,τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα. Παίχτες όπως ο Akbar “SoNNeiKo” Butaev από τους Na’Vi και ο Semion “CemaTheSlayeR” Krivulya  από τους Vega Squadron εισέπραξαν μια ωραιότατη άρνηση στην τρίτη τους προσπάθεια για visa και μάλιστα την ίδια ημέρα. Παράλληλα η αίτηση για visa του Tianyu “Cty” Chen απορρίφθηκε.

Τι έκανε η Valve;

Αυτό που έχει κάνει η εταιρεία,προκειμένου να βοηθήσει την κατάσταση, είναι να επικοινωνήσει με την γερουσιαστή Maria Cantwell και να αποδείξει ότι υπάρχει πολύ καλός λόγος για να δώσουν visa στους παίχτες.

Αυτό που μένει να δούμε, είναι την ημέρα που θα ξεκινήσει το TI5 αν θα έχουν καταφέρει οι ομάδες να πάνε με ολόκληρα τα roster τους να παίξουν.Να σας θυμήσουμε ότι το Prize Pool αγγίζει το ποσό των 16 εκατομμυρίων δολαρίων.

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr