Πρεμιέρα απόψε για το Greek Legends League

Το Εθνικό Πρωτάθλημα επιστρέφει σήμερα, με το Spring Split, να οδηγεί δύο Ελληνικές Ομάδες στα Play Ins του EU Masters.

Δομή Πρωταθλήματος

Η διοργανώτρια αρχή, “έτρεξε” τα Open Qualifiers, όπου εκεί όποια ομάδα είχε παίκτες από D3+ μπορούσε να λάβει μέρος και να διεκδικήσει την θέση της στην επόμενη φάση των Closed Qualifiers. Από εκεί, είδαμε δύο νέες ομάδες την Κυπριακή Anorthosis Famagusta Esports και την GameSenpai να προκρίνονται στα CQ και να βρίσκονται αντιμέτωπες, με την Team Refuse και την Gamespace Mediterranean College αντίστοιχα. Τα δύο ζευγάρια έπαιξαν από ένα Bo5 και την πρόκριση στην Regular Season του GLL Spring Split, εξασφάλισε η Team Refuse και η Gamespace Mediterranean College.

Phase A

Στην Πρώτη Φάση της Regular Season, οι οκτώ ομάδες χωρίζονται σε δύο γκρουπ, όπου εκεί κονταροχτυπιούνται για την καλύτερη δυνατή θέση στην κατάταξη του κάθε γκρουπ προκειμένου να περάσουν στην Δεύτερη Φάση του Πρωταθλήματος.

via: Greek Legends FB Page

Πρόγραμμα Αγώνων Phase A

Η Πρώτη Φάση ονομάζεται “Super Week” και οι αγωνιστικές διαρκούν συνολικά έξι ημέρες. Το πρόγραμμα των αγώνων το βλέπετε στις εικόνες που ακολουθούν.

Rosters

Οι ομάδες έχουν φροντίσει να ανανεώσουν τα rosters τους και να αυξήσουν την δυναμική τους, καθώς όλες έχουν κοινό στόχο. Την πρόκριση στον τελικό και την εξασφάλιση ενός από τα slot στο EM.

Group A

Group B

Όλοι οι αγώνες θα έχουν ζωντανή αναμετάδοση από το κανάλι της διοργάνωσης, ενώ η ομάδα που θα καλύψει τα παιχνίδια αποτελείται από τους: Host: Johnny”Dragon”Rozis Casters: The Rock7TonyB Analysts: Μάνος Πλαϊτης – Izabella “Absinthium X’ Kefala.

Οι αγώνες ξεκινούν στις 18:00 και μπορείτε να τους παρακολουθήσετε εδώ.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr