Πού θα βρείτε τα jetpacks του Fortnite και πώς λειτουργούν

Τα jetpacks είναι ο πρώτος τύπος “Backpack” που κυκλοφόρησε μαζί με έναν ανιχνευτή Eye of the Storm. Η Epic Games έχει μια λίστα με όλες τις αλλαγές του patch στο blog του Fortnite, αλλά το μεγαλύτερο δώρο είναι μια νέα κατηγορία αντικειμένων, τα Backpack.

Με το σημερινό update της 4ης σεζόν του Fortnite έφτασε και το jetpack αν και δε θα μείνει για πάντα ενεργό. Τα jetpacks είναι το πρώτο από τα πολλά Backpack που πρόκειται να βγουν, ενώ υπάρχουν αναφορές και ενός ανιχνευτή Eye of the Storm κάπου στην άγρια φύση, το οποίο είναι ένα αντικείμενο που δίνει στον παίκτη μια πρόωρη ματιά για την επόμενη καταιγίδα που θα έρθει.

Τα φώτα, όμως, κλέβει το πραγματάκι που σε κάνει να πετάς. Παρόλο που είναι διαθέσιμο για λίγο καιρό, ήδη έχουμε πλάνα από τον τρόπο λειτουργίας του και από το πώς φαίνεται μέσα στο παιχνίδι.

Πού θα βρείτε όμως τα jetpacks και πώς χρησιμοποιούνται;

  • Πού;

Παρόλο που ανήκουν στη νέα κατηγορία αντικειμένων, των Backpack, θα τα βρείτε σε μέρη όπου βρίσκεται οποιαδήποτε άλλα αντικείμενα. Επειδή είναι μέρος του loot, βρίσκονται σε σεντούκια ή κείτονται στο πάτωμα αν είστε πολύ τυχεροί. Η σπανιότητά τους όμως είναι τύπου legendary, οπότε μην περιμένετε να παίρνετε ένα σε κάθε match. Το mode αυτής της εβδομάδας είναι το Solid Gold V2, το οποίο αυξάνει την πιθανότητα να σηκώσετε σπάνια αντικείμενα που θα πέσουν και εγγυάται και ότι πέφτουν legendary όπλα.

Αυτή την Παρασκευή στις 25 Μαΐου ξεκινάει το mode Close Encounters, το οποίο περιορίζει το loot σε shotguns και jetpacks. Για να δούμε…

  • Πώς λειτουργούν;

Επειδή τα jetpacks είναι κομμάτι των καινούργιων αντικειμένων που λέγονται Backpacks, γεμίζουν μία θέση του inventory όπως και όλα τα άλλα. Οπότε, να ξέρετε ότι θα θυσιάσετε κάποιο άλλο αντικείμενο που μπορεί να είναι είτε healing είτε όπλο ώστε να μπορείτε να πετάτε ψηλά. Μπαίνουν όμως και στο μέρος με τα αξεσουάρ οπότε λογικά η μόδα θα θυσιαστεί για το σκοπό.

Για να το χρησιμοποιήσετε, πηδάτε πάλι στον αέρα ώστε να πάρει ώθηση και να σας εκτοξεύσει στον αέρα ή να σας δώσει μια επιβράδυνση για να πέσετε ομαλά. Δε γίνετε να το χρησιμοποιήσετε άπειρες φορές και πρέπει να το φορτίζετε μετά από μερικά δευτερόλεπτα. Τα μέτρα αρχίζουν να μειώνονται και ο φωτεινός κύκλος αρχίζει να αναβοσβήνει για να σας δείξει ότι πρέπει να κάνετε διάλειμμα, οπότε φροντίστε να τα παίρνετε συχνά. Φυσικά ακόμη και με τα jetpacks το πέσιμο κάνει damage.

Τα συνολικά καύσιμα του jetpack ενδείκνυνται με μια πράσινη μπάρα στο σημείο που το έχετε βάλει στο inventory. Όταν αυτό αρχίσει να μειώνεται το jetpacks θα καταστραφεί αυτόματα και η θέση στο inventory σας θα αδειάσει πάλι.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio