Ποιες ομάδες θα πάνε στα Worlds;

 

 

 

Εχτές λοιπόν τελείωσαν τα regional qualifier και ολοκληρώθηκαν οι ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την Ευρώπη και την Αμερική στα Worlds. Η αλήθεια είναι ότι σε αυτά τα παιχνίδια υπήρχαν αρκετές και ευχάριστες θα μπορούσα να πω εκπλήξεις.

0124_LCSNA

Ας ξεκινήσουμε με την Αμερική οι πρώτες δυο ομάδες που είχαν ήδη εξασφαλίσει την θέση τους στα παγκόσμια είναι οι CLG και οι TSM. Την τρίτη και τελευταία λοιπόν θέση πήραν οι C9.

image

Οι C9 σε αυτό το split είχαν να αντιμετωπίσουν αρκετά προβλήματα τόσο στο play style όσο και στο σχεδιασμό του rooster. Ωστόσο μετά το τέλος του regular split η ομάδα ξανά στάθηκε στα πόδια της και βρήκε το δρόμο της. Αυτό φάνηκε καθώς για να εξασφαλίσει την θέση της στα παγκόσμια πέρασε από αρκετές δυσκολίες. Νίκησε με 3-2 τους Team Gravity και Team Impulse και στον τελικό νίκησε με 3-1 τους Team Liquid που είχαν βγει τρίτη στο Summer Split.

image

 

eu lcs logo

Ας συνεχίσουμε με την Ευρώπη. Οι πρώτες δυο ομάδες που είχαν ήδη εξασφαλίσει την θέση τους στα παγκόσμια είναι οι FNC και οι H2K. Την τρίτη λοιπόν θέση την εξασφάλισαν οι Origen που είχαν βγει δεύτερη στο split χάνοντας με 3-2 από τους FNC στους τελικούς.

image

Οι Origen νίκησαν με 3-2 τους Roccat στους ημιτελικούς οι οποίοι για να παίξουν με τους Origen είχαν επικρατήσει με 3-0 εναντίων των Giants στον πρώτο γύρο. Στους τελικούς λοιπόν οι Origen επικράτησαν με 3-0 εναντίων των UOL και εξασφάλισαν την θέση τους και έδειξαν ποσό δυνατή ομάδα είναι. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι έχουν παίξει μόνο ένα split και κατάφεραν να βγουν δεύτεροι αλλά και να προκριθούν στα παγκόσμια.

image

Εσείς μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα παιχνίδια σε επανάληψη αλλά να δείτε και όλα τα στατιστικά των παιχνιδιών στο Lol E-Sports.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε