Πιθανό το remaster του Call of Duty: Modern Warfare 2

Τον τελευταίο καιρό υπάρχει έντονη φημολογία πως το αλησμόνητο Call of Duty: Modern Warfare 2, αναμένεται να γίνει remaster, μιας και πρόκειται για έναν απ’τους καλύτερους τίτλους της δημοφιλούς σειράς FPS.

Χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση βέβαια, από πλευράς Activision, οι Call of Duty fans, πιστεύουν πως αργά ή γρήγορα η εταιρία θα κυκλοφορήσει ένα remaster, όπως είχε κάνει και για το Call of Duty Modern Warfare το 2016.

Όλες αυτές οι φήμες βασίζονται κυρίως στο γεγονός πως το Modern Warfare 2 δεν μπορεί να «τρέξει» σε καμία απ τις νέες κονσόλες, αλλά ακόμα και σε pc υπάρχουν θέματα συμβατότητας. Το Xbox One, μέσω του backwards compatibility που διαθέτει, μπορεί να τρέξει τους περισσότερους τίτλους της σειράς όπως Advanced Warfare, Black Ops, Black Ops II  και Ghosts αλλά όχι το Modern Warfare 2. Ενδεχομένως λοιπόν να υπάρχει κάποιος λόγος για αυτό, και η Activision να έχει ένα remaster στα σκαριά ή έστω να το έχει υπόψιν της για το μέλλον.

Επιπλέον, ένα ψηφιακής μορφής petition, μέσω της ιστοσελίδας change.org, που ζητούσε να γίνει remaster το Call of Duty: Modern Warfare 2, ξεπέρασε τον στόχο των 150.000 υπογραφών, φτάνοντας τις 220.000 ψηφιακές υπογραφές από fans που θέλουν να δουν ενα remaster, κι έπειτα εστάλη στην Activision.

Μία ακόμα «ένδειξη» πως ίσως δούμε remaster του Call of Duty: Modern Warfare 2 είναι πως τον Νοέμβριο του 2019, συμπληρώνονται 10 χρόνια από την κυκλοφορία του, και έτσι ένα remaster θα ήταν ό,τι καλύτερο για τους fans της σειράς.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Είναι 25, παίζει games από την εποχή του πρώτου (ασπρόμαυρου) Nintendo GameBoy, και θα συνεχίσει να παίζει μεχρι τα... 125 του. Φοράει μαύρα (κυρίως) και στην προηγούμενη του ζωή ήταν πειρατής ή ιππότης. Λατρεύει τα strategy και roleplaying games, και δεν μπορεί να παίξει κανένα multiplayer παιχνιδι μόνος, χωρίς παρέα.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio