Πενταετές πλάνο για το esports κομμάτι του PUBG από την Bluehole

Η PUBG Corp. ανακοίνωσε ότι έχει δημιουργήσει ένα πενταετές πρόγραμμα για το δημοφιλή τίτλο της, PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG).

Η PUBG Corp. αποκάλυψε τα σχέδια της σε μια διάσκεψη των μέσων μαζικής ενημέρωσης, λίγο πριν την έναρξη του πρώτου τουρνουά PUBG, το PUBG Global Invitational.

Ξεκινώντας από το 2019, το σχέδιο είναι να δημιουργηθούν αρχικά Leagues Pro στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, την Κορέα και την Κίνα, με δυνατότητα να επεκταθεί και σε άλλες περιοχές από το 2020. Δεν υπάρχουν πάρα πολλά στοιχεία σχετικά με αυτά τα πρωταθλήματα μέχρι σήμερα. Επίσης η PUBG Corp. θα εφαρμόσει ένα σύστημα κατανομής κερδών, όπου τα αντικείμενα στις ομάδες θα διαχωρίζονται.

Οι άντρες και οι γυναίκες παίκτες & παίκτριες δεν θα αναγκαστούν να παίξουν σε διαφορετικά πρωταθλήματα, που σημαίνει – υποθετικά – ότι υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες για τις γυναίκες να εμπλακούν σε σπορ PUBG. Ενώ πολλοί μπορεί να αναστενάζουν με αυτή την είδηση, στο Rainbow Six Siege υπάρχει ήδη μια παίκτρια – Lauren «Goddess» Williams – παίζοντας για το Cloud9, στη Βόρεια Αμερική, Pro League. Η PUBG Corp. θα ελπίζει να επαναλάβει αυτή την ένταξη με το δικό της Pro League, χωρίς αμφιβολία.

Έχει ειπωθεί ότι ο developer του έργου δεν επιδιώκει να δημιουργήσει ένα franchised σύστημα για τα πρωταθλήματά του, αντίθετα ελπίζει να χρησιμοποιήσει ένα ανοιχτό σύστημα που επιτρέπει σε μικρότερες, λιγότερο χρηματοδοτούμενες οργανώσεις να εμπλακούν ενδεχομένως. Αναφέρθηκε επίσης ότι η θεαματική εμπειρία – ένα συχνά επικριμένο στοιχείο όλων των τίτλων της Battle Royale – θα συμπληρωθεί με ατομικές ροές ομάδων κατά τη διάρκεια των αγώνων. Το περιβάλλον χρήστη θα λάβει κάποια προσοχή με στόχο να γίνει πιο εύκολη η πλοήγηση.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio