Παρουσία του Hideo Kojima στα φετινά Video Game Awards

author image από Katri | News | 0 Comments | 15 Οκτ 2016

Όσοι θυμάστε το περσινό χάος όσων αφορά τις σχέσεις του Hideo Kojima και της Konami τότε σίγουρα θα ξέρετε ότι του είχε απαγορευτεί η παρουσία του από την εταιρία στα περσινά Video Game Awards.

Παρ’ όλα αυτά φέτος με νέο studio και έναν πολυαναμενόμενο τίτλο, ο Hideo θα παρευρεθεί κανονικά στα VGA 2016 μιας και δεν υπάρχουν πιθανότητες να κερδίσει κάποιο βραβείο το προηγούμενο του παιχνίδι, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Το συγκεκριμένο νέο έρχεται από τον Geoff Keighley, Youtube host μέσω του live του στο Periscope χωρίς όμως να σχολιάσει περισσότερα για το τι θα δούμε από τον Kojima κατά τη διάρκεια των βραβείων.

Κατά πάσα πιθανότητα εκεί θα δούμε περισσότερες πληροφορίες για το Death Stranding, τον «υπό κατασκευή» τίτλο του Kojima ο οποίος θα κυκλοφορήσει σε συνεργασία με την Sony για το Playstation 4.

Τα Video Game Awards 2016 θα λάβουν χώρα μέσα στο Δεκέμβριο και ανυπομονούμε να δούμε ποιοι θα είναι οι μεγάλοι φετινοί νικητές του gaming industry.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Reviewer και Editor. Μεγάλη φαν του Binding of Isaac και γενικά των indie games. Κάποια μέρα θα ήθελε να γίνει ο Big Boss του Metal Gear Solid!

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio