Παγκόσμιο 2η Εβδομάδα,Ημέρα 1η

 

Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα της δεύτερης εβδομάδας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος League of Legends. Και αυτή την εβδομάδα,είδαμε πολύ δυνατά παιχνίδια,ποικιλία σε picks και φυσικά Pentakills,όλα στο όμορφο Παρίσι! Πάμε να δούμε τι έγινε!

Game 1 CLG vs Koo

Από την προηγούμενη εβδομάδα, είχαμε μία ισοβαθμία στην πρώτη θέση του γκρουπ, μεταξύ των Counter Logic Gaming και των KOO Tigers,όμως όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα,οι CLG έγιναν από τους πρώτους που θα επιστρέψουν νωρίς στο σπίτι,προς απογοήτευση του fan base τους.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι,μπορεί να πάρει μόνο ένα όνομα κι αυτό είναι το “GorillA’s Tahm Kench“. Γιατί όμως; Ο GorillA, μπόρεσε από νωρίς να περιορίσει το early game του Doublelift και του Aphromoo, ενώ μπόρεσε να δώσει ένα γρήγορο first blood και double kill στον Smeb (Darius). Αυτό μπόρεσε να δώσει,στον Smeb το προβάδισμα που χρειαζόταν προκειμένου να δείξει την δυναμική που έχει το συγκεκριμένο pick. Ο GorillA σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού,κυριαρχούσε παντού και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των CLG,μπόρεσε να χαρίσει την νίκη στην ομάδα του.

 

 

 

Game 2 FW vs PNG

Το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας,έμελλε να είναι και το μεγαλύτερο σε διάρκεια έως τώρα στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, που και οι δύο ομάδες έδειξαν πόσο πολύ ήθελαν αυτή την νίκη. Στο παιχνίδι αυτό είχαμε πολύ δυνατά fights εκ των οποίων το ένα ήταν στο mid lane. Εκεί οι pAIN μπόρεσαν να σκοτώσουν δύο από τους τρεις Wolves και να κάνουν call για Baron στο 31ο λεπτό. Στο 37ο λεπτό ένα call για drake του Karsa κι ένα εκπληκτικό play,από εκείνον και τον Maple έδωσε την δυνατότητα στους FW,να το πάρουν,να σκοτώσουν δύο από τα μέλη των PNG και να push-άρουν αφού πρώτα πήραν το Baron. Κι εκεί που όλοι νομίζαμε ότι το παιχνίδι τελειώνει μιας και χτυπούσαν το nexus οι FW, το respawn των αντιπάλων τους σταμάτησε. Στην συνέχεια ο Steak(Lulu), έκανε teleport προσπαθώντας να τελειώσει με backdoor το παιχνίδι.Όμως δεν τα κατάφερε. Κι ενώ σε εκείνο το σημείο,όλα έδειχναν υπέρ των pAIN,όπως θα δείτε στο video, οι FW κατάφεραν να πάρουν την νίκη!

 

 

 

 

Game 3 KOO vs PNG

Στο τρίτο παιχνίδι της ημέρας είδαμε πάλι τι μπορεί να κάνει ο Mordekaiser αν παίξει κάποιος προσεκτικά. Ο Smeb κι ο Darius του,πήραν το δεύτερο first blood της ημέρας και κατάφερε να είναι από την αρχή του παιχνιδιού ένα προβάδισμα 3-0 απέναντι στην Lissandra του Mylon. Από αυτό το γεγονός, οι KOO κατάφεραν να επικρατήσουν πολύ γρήγορα και να πάρουν αυτή την νίκη!

 

 

 

 

Game 4 FW vs CLG

Ο κακός συγχρονισμός και το άγχος των CLG φάνηκε και σε αυτό το παιχνίδι. Ήταν ένα αρκετά μονόπλευρο παιχνίδι,από πολύ νωρίς. Τα κακά calls και η αμηχανία των CLG ,επέτρεψε στους FW να κερδίσουν εύκολα το παιχνίδι και ο NL (Jinx) να πάρει Pentakill.

 

 

 

Game 5 KOO vs FW

Μετά από μία πετυχημένη ημέρα στα παιχνίδια τους οι KOO, δεν μπόρεσαν να περάσουν το εμπόδιο των FW,μιας και οι δεύτεροι ήταν διαβασμένοι και δεν έπεσαν στην παγίδα. Με προσοχή και σωστή συνεννόηση κατάφεραν να βρίσκονται στο 24ο λεπτό 3K gold μπροστά και σε ένα κρίσιμο fight που έγινε στο baron,οδήγησαν σε κακή θέση τους KOO, έκαναν Ace και μπόρεσαν να κερδίσουν τον αγώνα!

 

 

 

Game 6 PNG vs CLG

Το τελευταίο παιχνίδι της ημέρας μπορεί να περιγραφεί σύντομα ως “Welcome to the League of Draven“. Οι PNG κατέβασαν ένα adc που πολύ το αγαπούν,αλλά δεν το βλέπουμε συχνά σε τέτοιου επιπέδου αγώνες τον Draven. Ο Aphromoo κοίταξε να διασκεδάσει ως Bard και να κάνει ότι του ερχότανε. Γεγονός είναι ότι οι CLG πάνε σπίτια τους και μια ομάδα που πήγε στο Παγκόσμιο μέσω Wildcard, έδειξε ότι τα regions δυναμώνουν!

 

 

 

Η κατάταξη μετά τα παιχνίδια της πρώτης ομάδας και της δεύτερης ημέρας

κατάταξη

 

 

Το πρόγραμμα των σημερινών αγώνων

πρόγραμμα

 

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr