Παίκτης του Overwatch έκλεψε την παράσταση!

Πολλές φορές, η δημιουργικότητα των απλών και «αγνών» οπαδών ενός τίτλου, είναι αυτές που κερδίζουν τις απόψεις του κοινού. Όπως και στην προκειμένη.

Η Blizzard είχε ανακοινώσει την επίσημη συνεργασία της με την LEGO στο Blizzcon του 2018, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον crossover. Και ποιος δεν λατρεύει να βλέπει ήρωες από τα αγαπημένα του franchises, να γίνονται μέρος ενός από τα αγαπημένα παιχνίδια της παιδικής μας ηλικίας;

Πάραυτα, ένας παίκτης το πήγε ένα βήμα παρακάτω. Δημοσίευσε στο Reddit τις δικές του δουλειές με custom-made σετ, τα οποία μάλιστα είχε ξεκινήσει να δημιουργεί προτού της ανακοίνωσης της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών! Ο λόγος για τον Everchange, το πρόσωπο το οποίο κρύβεται πίσω από τις δημιουργίες.

Στα πλαίσια της δουλειάς του, δήλωσε ως εξής: «Σαν οπαδός τόσο των LEGO όσο και του Overwatch, ήθελα να δοκιμάσω τις ικανότητές μου δημιουργώντας τους χαρακτήρες σε μορφή LEGO.»

Ο ταλαντούχος οπαδός έχει δημιουργήσει μια συλλογή, μεταξύ των οποίων βρίσκουμε χαρακτήρες όπως οι: Moira, Tracer και Soldier: 76. Εξίσου, αν όχι περισσότερο εντυπωσιακό, είναι το γεγονός πως κατάφερε να κατασκευάσει διαφορετικά costumes για κάποιους, όπως το Combat Medic Ziegler της Mercy. Οι λεπτομέρειες στις φιγούρες είναι εξαιρετικές, οι οποίες «μαρτυρούν» την αφοσίωση του δημιουργού.

Το Overwatch ξεκίνησε πριν από (σχεδόν) μια τετραετία και έκτοτε, αποτελεί ένα φαινόμενο. Η ανοδική του πορεία το έχει αναδείξει σε ένα από τα πιο διάσημα online shooters στο έτος που διανύουμε. Οι φήμες θέλουν την Βlizzard να ετοιμάζει το λανσάρισμα του sequel του αγαπημένου αυτού τίτλου.

Το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, θα το δείξει ο χρόνος. Όπως και να έχει, o αγαπημένος FPS τίτλος, έχει δημιουργήσει μια σταθερή βάση ακολούθων και οπαδών. Η δημιουργικότητα και αγάπη των οποίων, μπορεί να αναδείξει μοναδικά πράγματα, όπως φαίνεται από τη δουλειά του Everchange.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε