Παίκτης της Overwatch League έφαγε πρόστιμο λόγω ανάρμοστου σχολίου σε γυναίκα streamer

Ένας παίκτης της Overwatch League, που είπε σε μια streamer 17 ετών ότι είναι ‘η δεύτερη σύζυγος’ ενός συμπαίκτη του, έφαγε πρόστιμο το μισθό ενός μήνα και στερήθηκε το bonus, σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας του.

Η εν λόγω streamer είναι η Aspen, μια επιτυχημένη παίκτρια Overwatch του eSports οργανισμού των Cloud 9. Κατά τη διάρκεια ενός αγώνα που μετέδιδε στο κανάλι του, ο Zhang “YangXiaoLong” Zhihao, το DPS των Chengdu Hunters, έγραψε ένα σχόλιο στο ομαδικό τσατ του Overwatch με ένα μήνυμα που ισχυρίστηκε ότι προέρχεται από ένα άλλο μέλος των Chengdu, τον Ding “Ameng” Menghan.

«Έι, Aspen. Ο Ameng λέει ότι είσαι η δεύτερη σύζυγός του», έγραφε το σχόλιο.

Η Aspen μόρφασε, έκανε facepalm και γέλασε με το σχόλιο, απαντώντας με ένα ‘LUL’. Ο Menghan, που έπαιζε κι αυτός στο ίδιο παιχνίδι, απάντησε με ένα ερωτηματικό, αφού πιάστηκε απροετοίμαστος από το σχόλιο. Λίγο αργότερα, ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά τού συμπαίκτη του, στέλνοντας προσωπικό μήνυμα στην Aspen, η οποία το διάβασε δυνατά στο stream της.

«Του αρέσει να κάνει αστεία. Έχει πρόβλημα στον εγκέφαλο».

Οι Chengdu Hunters είναι αποδεδειγμένα μία από τις πιο συναρπαστικές ομάδες της Overwatch League αυτή τη σεζόν, λόγω των ασυνήθιστων κόλπων τους να φτιάχνουν απρόβλεπτες και meta συνθέσεις, οι οποίες είναι αποτελεσματικές. Η ομάδα απολογήθηκε και δήλωσε ότι ο Zhihao τιμωρήθηκε για το ανάρμοστο σχόλιό του.

«Εκ μέρους των Chengdu Hunters, ζητάμε συγγνώμη από την Aspen και όλους τους εμπλεκόμενους. Έχουμε ήδη επιπλήξει αυστηρά και μορφώσει τον παίκτη YangXiaoLong για την ανάρμοστη συμπεριφορά του».

Ο Zhihao θα φάει πρόστιμο το μισθό ενός μήνα και θα στερηθεί το bonus που θα έπαιρνε παίζοντας στο δεύτερο στάδιο της δεύτερης σεζόν της Overwatch League. Αν ξανακάνει στο μέλλον παρόμοιο λάθος, η Chengdu δήλωσε ότι η τιμωρία του θα διπλασιαστεί.

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε