Πήρε πόδι ο Félix “xQc” Lengyel από τους Dallas Fuel

Η Dallas Fuel και ο tank player Félix “xQc” Lengyel ανακοίνωσαν ότι συμφώνησαν αμοιβαία να χωρίσουν τους δρόμους τους. Ο Lengyel είναι γνωστός ως ένας από τους καλύτερους παίκτες Winston στον κόσμο. Έχει αγωνιστεί σε έξι διαφορετικούς αγώνες του Overwatch League για την Dallas Fuel αυτή τη σεζόν. Η αρχική του σύμβαση με την ομάδα έληγε στο τέλος αυτής της σεζόν του Overwatch League.

Υπάρχουν λίγοι παίκτες εκεί έξω που έχουν καταφέρει τόσο μεγάλη επιτυχία σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Ο Félix είναι ένας από αυτούς και έχει καταφέρει πολλά μέχρι τώρα στο Competitive Overwatch. Τελικά, ήταν προς το συμφέρον του οργανισμού μας, και του Félix, να χωρίσουν οι δρόμοι μας πριν από τη λήξη της σύμβασής του.“, δήλωσε ο Mike Rufail, ιδιοκτήτης της Dallas Fuel.Όλοι θέλουν να δούν τον Félix να πετυχαίνει περισσότερα. Περισσότερο από όλους όμως, θέλουμε εμείς να τον δούμε να αναπτύσσεται κιάλλο και πιστεύουμε ότι έχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του. Θέλω να τον ευχαριστήσω θερμά για το χρόνο του και το πάθος που έφερε στην Dallas Fuel.”

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το Competitive Overwatch League έθεσε σε διαθεσιμότητα τον Félix “xQc” Lengyel για τέσσερις αγώνες. Αιτία για αυτή την απαγόρευση ήταν η συμπεριφορά του παίκτη. Η πρόσφατη αναστολή από το Overwatch League απαγορεύει στον Lengyel να παίζει ή να προπονείται με οποιαδήποτε ομάδα για το υπόλοιπο του Stage 2 του διαγωνισμού.

Η εστίασή μας είναι να οργανώσουμε ένα roster παικτών που είναι διαθέσιμοι να βοηθήσουν την Dallas Fuel να ανέβει. Η απελευθέρωση του Félix σήμερα μας επιτρέπει την ευελιξία να κάνουμε πρόσθετες μεταγραφές κατά τη διάρκεια του κενού μεταγραφών στο πρωτάθλημα. Εκτός από αυτό, επιτρέπει στον Félix να επιδιώξει περισσότερες ευκαιρίες αυτή τη σεζόν και μετέπειτα στην καριέρα του. “

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.