Ο xQc εξηγεί γιατί το bullying είναι απαραίτητο μέχρι έναν βαθμό, στα σχολεία

Μετά από μια έντονη διαμάχη στο chat του, στο CS:GO, ο δημοφιλής streamer του Twitch, Felix ‘xQc’ Lengyel άρχισε να εξηγεί γιατί το bullying είναι κάτι το απαραίτητο που υπάρχει στα σχολεία.

Ο xQc είναι γνωστός για τις πολύ καλές του ικανότητες στο Overwatch καθώς επίσης είναι και δημοφιλές streamer στο Twitch όπου εκεί παρουσιάζει τις διασκεδαστικές του εκπομπές που συνήθως περιέχουν αστείες παρατηρήσεις.

Ωστόσο, μετά από μια έντονη διαμάχη του στο chat του CSGO κατά τη διάρκεια του stream στις 6 Οκτωβρίου, ο xQc αποχώρησε από το παιχνίδι και γύρισε το θέμα της συζήτησης καταλήγοντας να εξηγεί γιατί το bullying είναι απαραίτητο στα σχολεία.

Αφότου ενοχλήθηκε από αυτό που του έλεγαν κάποιοι στο chat, συνέχισε να παίζει λέγοντας: <<Το ίδιο πράγμα που γινόταν και στο σχολείο… Το ίδιο πράγμα όπως πάντα. Ξεκινάνε να κακολογούν, μέχρι κάποιος να τους πει σκάσε επιτέλους!. Και τότε λένε “Oh my God, bullying!”>>

Στη συνέχεια έκανε mock τον χρήστη γιατί δεν ήταν σε θέση να τον διαχειριστεί κάπως αλλιώς. Επίσης πιο μπροστά, κατά τη διάρκεια που έπαιζε, ένας άλλος που τον κακολογούσε στο chat, τον αποκάλεσε τοξικό, κάτι το οποίο εξόργισε πάρα πολύ τον xQc.

Και αυτός του απάντησε: <<Ω, τώρα είμαι τοξικός; Εσύ μπορείς να είσαι τοξικός και να με κακολογείς καθώς και να με δυσφημείς. Αλλά όταν σας πω εγώ κάτι, είμαι τοξικός. Είστε ο λόγος που οι άλλοι γίνονται τοξικοί! >>.

Καθώς ο xQc καμιά φορά μπορεί να κάνει τα πράγματα σαλάτα, στη προκειμένη φάση διαφωνούσε με το γεγονός ότι τον να τον κακολογεί κάποιος και να τον δυσφημεί είναι κάτι το νορμάλ, ενώ αν απαντήσει αυτός με τον ίδιο τρόπο θα χαρακτηριστεί τοξικός και πιστεύει ότι για αυτόν τον λόγο το bullying είναι απαραίτητο μέχρι έναν βαθμό στα σχολεία.

Είτε συμφωνείτε μαζί του είτε όχι, αυτή είναι η λογική του. Παρόλα αυτά δεν είναι σαφές εάν το άτομο αυτό που τον νευρίασε τόσο, αποκλείστηκε από το κανάλι του streamer ή όχι, αλλά σίγουρα ο xQc δεν ήταν χαρούμενος μετά από όλο αυτό.

Παρά αυτό το συμβάν, το κανάλι του xQc είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κανάλια στο Twitch, με περισσότερους από 1,6 εκατομμύρια fan και στα πέντε καλύτερα κανάλια που έχουν εγγραφεί στην πλατφόρμα streaming.

Πηγή

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε