Ο xQc απογοητεύτηκε από το Overwatch επειδή δεν κυκλοφόρησε ο Sigma

Ο δημοφιλής Twitch streamer, Felix ‘xQc’ Lengyel, απογοητεύτηκε που η Blizzard δεν κυκλοφόρησε τον καινούργιο ήρωα του Overwatch, Sigma. Ο xQc έγινε δημοφιλής μέσω του Twitch τα τελευταία χρόνια, παίζοντας Overwatch αλλά παρόλα αυτά η σχέση του με το παιχνίδι είναι κάπως πολύπλοκη.

Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην Inaugural Season του Overwatch League μέχρι που ο ίδιος και ο Dallas Fuel διέκοψαν τη συνεργασία τους στις αρχές της σεζόν (αν και επανήλθε πάλι). Από τότε συνεχίζει τα stream του, αλλά θέλει να αλλάξει και να δοκιμάσει και άλλα παιχνίδια, αντί να παίζει Overwatch όλη την ημέρα.

O xQc απογοητεύτηκε από την Blizzard διότι δεν τον ενημέρωσε (όπως έκανε σε άλλους δημοφιλής streamer του παιχνιδιού) ότι ο παίκτης, Sigma, δεν θα κυκλοφορήσει ακόμα. Με αποτέλεσμα ο xQc να μάθει την είδηση από τρίτους.

Ο ίδιος δήλωσε στο stream του: <<Δεν με νοιάζει και πολύ διότι πόσο θα μπορούσε να με βοηθήσει μια τέτοια είδηση; Θα μου έφερνε παραπάνω followers για να μεγαλώσει το κοινό του stream μου; Μπορώ να κάνω πολλά και καλύτερα πράγματα για να μεγαλώσω το κοινό μου.>> Kαι συνέχισε λέγοντας: <<Δεν υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δημιουργήσουμε ενθουσιασμό και να ελκύσουμε τον κόσμο για το συγκεκριμένο παιχνίδι και όταν πεθαίνει, μπορούμε όμως να χρησιμοποιήσουμε κάθε βοήθεια που προσφέρει για να το επαναφέρουμε από την τρύπα που είχε σκάψει το ίδιο του. Και μπορώ να βοηθήσω και εγώ με αυτό, αλλά δεν ξέρω γιατί είμαι στην απ’ έξω όλη την ώρα. Δεν ζηλεύω, απλά με ενοχλεί και με απογοητεύει κάτι τέτοιο.>>

Ύστερα μπήκε στο PTR για να δοκιμάζει τον καινούργιο ήρωα του Overwatch και να τον δείξει στο stream. Εκεί επιβεβαίωσε πως ο Sigma είναι ένας πολύ δυνατός ήρωας με υψηλές δεξιότητες και ικανότητες που μπορεί να είναι δύσκολος να νικηθεί, όπως είπε και ο Jeff Kaplan ενώ αποκάλυψε τον ήρωα νωρίτερα εκείνη την ημέρα.

Παρά την απογοήτευσή του, ο xQc, θα συνεχίσει να δοκιμάζει τον Sigma στο PTR μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες, ώστε να τον παρουσιάσει πλήρως. Καθώς θα περιμένουμε να περάσει ο χρόνος και να ανακοινωθεί η κυκλοφορία του 32ου ήρωα, Sigma.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε