Ο WildTurtle σε δοκιμαστικά για τη CLG!

 

 

Οι τρελές εξελίξεις συνεχίζονται για το NA LCS μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Yiliang “Doublelift” Peng από την TSM. Οι δύο ιστορικές ομάδες της Βορείου Αμερικής, TSM και CLG δε σταματούν να μας εκπλήσσουν, καθώς χθες ο analyst της CLG, Tony “Zikzlol” Gray, ανακοίνωσε σε σχόλιο στο Reddit ότι το πρώην ADC της TSM Jason “WildTurtle” Tran βρίσκεται στο gaming house της CLG όπου και θα περάσει από δοκιμαστικά για τη θέση του AD Carry.

 

zikz wt

 

Ο WildTurtle είχε τη θέση αναπληρωματικού από τις 27 Οκτωβρίου στην TSM, ομάδα που υπηρέτησε για σειρά ετών με μεγάλη επιτυχία. Ωστόσο, η απόδοση του την τελευταία σεζόν έγινε αντικείμενο έντονης κριτικής, καθώς η άκρατη επιθετικότητα και οι πολλές φορές ανώριμες in game αποφάσεις του, θεωρήθηκε ότι αποτελούσαν εμπόδιο για την καλή πορεία της ομάδας του. Οι κριτικές επιβεβαιώθηκαν κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, όπου η TSM ήταν απογοητευτική αποχωρώντας με σκορ 1-5 από το group stage.

 

Κατά συνέπεια, έγιναν μεγάλες αλλαγές στο roster της, που περιελάμβαναν ανοικτά δοκιμαστικά για τη θέση του AD Carry, ώσπου έσκασε η βόμβα τα ξημερώματα της Κυριακής: Αφού διώχθηκε από τη CLG για άγνωστους, μέχρι στιγμήν, λόγους ο, Doublelift, το αστέρι της ομάδας, υπέγραψε με το μεγάλο της αντίπαλο. Η εξέλιξη αυτή ώθησε το WildTurtle να ζητήσει αποδέσμευση από την ομάδα του και να αναζητήσει νέο σταθμό στην καριέρα του.

 

Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της CLG, George “HotshotGG” Georgalides, ανέφερε ότι οι αλλαγές γίνονται έτσι ώστε η ομάδα να δυναμώσει όσο το δυνατόν περισσότερο, καθώς και ότι θα εκδώσει ανακοίνωση που θα γνωστοποιεί τους λόγους της απόφασης για την απομάκρυνση τόσο του Doublelift, όσο και του mid laner τους, Eugene “Pobelter” Justice Park. Ωστόσο, οι fans της ομάδας δηλώνουν απογοητευμένοι με την τροπή των πραγμάτων, καθώς θεωρούν πως ο Wildturtle δεν επαρκεί για να καλύψει το κενό που αφήνει ένας από τους καλύτερους Αμερικάνους παίκτες όλων των εποχών και πρόσωπο της CLG, απαιτώντας δραστικότερες αλλαγές.

 

Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον για την Counter Logic Gaming, καθώς και τις κινήσεις των ομάδων κατά το “συνταρακτικό” offseason, καθώς φέτος φαίνεται πως θα γίνουν μεγάλες μεταγραφές και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού!

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε