Ο Tom Ellis θα εμφανιστεί στην Κρίση του Arrowverse ως Lucifer Morningstar!

 Η επερχόμενη και πολύ-αναμενόμενη Κρίση του CW δεν έχει σταματήσει να μας εκπλήσσει μέχρι τώρα.

Σύμφωνα με το Canadagraphs -μια αξιόπιστη πηγή από το πλατό του Arrowverse, όπως έχει αποδειχτεί και στο παρελθόν- στο crossover πρόκειται να εμφανιστεί ο Tom Ellis στο ρόλο του πολυαγαπημένου μας Λούσιφερ Μόρνινγκσταρ, καθώς εθεάθη στα γυρίσματα. Απ’ ό,τι φαίνεται, γύρισε μια σκηνή με τον Τζον Ντίγκλ (David Ramsey), τη Μία Σμόουκ (Katherine McNamara) και τον Τζον Κονσταντάιν (Matt Ryan).

Μιας κι αναφερθήκαμε στον Κονσταντάιν, λέγεται ότι θα κάνει κι αυτός την εμφάνισή του στο crossover, λογικά λόγω της σύνδεσής του με τους Θρύλους του Αύριο. Παρόλο που η σόλο σειρά του δεν είχε αίσιο τέλος, ο χαρακτήρας έκανε την εμφάνισή του στο Arrowverse για πρώτη φορά το 2018 κι έκτοτε παρέμεινε.

Παρόλο που το ‘Λούσιφερ‘ ανήκει στη DC, παραμένει έκπληξη η πιθανή εμφάνισή του στο crossover κι η αναγνώρισή του από το Arrowverse.

Τις τελευταίες ημέρες, στο μεταξύ, έχουν αποκαλυφθεί κι άλλες εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει η Κρίση. Στο πλατό εθεάθη ο Burt Ward, ο οποίος έπαιζε τον Ρόμπιν στη σειρά ‘Μπάτμαν‘ του Adam West. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι φορούσε τα χρώματα του Ρόμπιν.

Επιπλέον, λέγεται ότι η Κρίση θα κάνει αναφορά και στον Μπάτμαν που είχε ενσαρκώσει ο Michael Keaton.

Όσον αφορά τώρα τον Ellis, λόγω της σκηνής του με τους συγκεκριμένους ηθοποιούς, αναρωτιόμαστε αν θα παίξει σημαντικό ρόλο στο crossover. Μια τρελή εικασία που μπορούμε να κάνουμε είναι ότι στο τέλος οι χαρακτήρες θα επισκεφτούν το δικό του σύμπαν, ή, ίσως, θα τον συνδέσουν με το ευρύτερο Arrowverse μέσω του Κονσταντάιν. Ποιος ξέρει;

Τις απαντήσεις στις απορίες μας θα τις δώσει σίγουρα η Κρίση. Προετοιμαστείτε.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε