Ο Techno Viking σκάει στο Fortnite!

 

Από  hardcore χορός των 90’s έγινε  διάσημο meme,
 αργότερα δικαστική υπόθεση , μετά έγινε ντοκιμαντέρ…
   και πλέον έγινε χορός στο Fortnite!


Πρόκειται  για τον θρυλικό  Techno Viking ! Έναν τύπο, που σε κάποιο  Funkparade ( event στο δρόμο με σακεδέλια μπυρόνια και τέτοια ) στο Βερολίνο την δεκαετία του 90, έδωσε ρεσιτάλ με την χορογραφία του και την δυναμική παρουσία του.
Το αντίστοιχο βίντεο έγινε viral τα τελευταία χρόνια και ο ανώνυμος μέχρι τότε χορευταράς πήρε αυτό το ξεκάθαρα ταιριαστό όνομα.

 

Το team του Fortnite δεν δίστασε να ξεθάψει τον σκληρό αυτόν τύπο από το Youtube και όπως φαίνεται, πρόκειται να τον προσθέσει στην συλλογή από dance moves, η οποία περιέχει διάσημες , αστείες  αλλά και εξίσου ξεκαρδιστικές original χορογραφίες, μερικές από της οποίες μιμούνται πλέον και celebrities μπροστά στον φακό.

 

Όμως, μήπως αυτή την φορά ξεπέρασε τα όρια;
Ο Techno Viking , του οποίου το πραγματικό όνομα δεν θα συμπεριληφθεί στο άρθρο, δεν φάνηκε να γούσταρε που έχει γίνει meme, και έχει κινηθεί νομικά εναντίον του προσώπου που τράβηξε το  βίντεο. Ενώ, ακόμα και σήμερα, 16 χρόνια μετά, όπως φαίνεται ειναι έτοιμος να πιει μπύρα από το κρανίο του υπαίτιου για την ανεπιθύμητη διασημότητα του.
Είναι πιθανό η κίνηση της Epic να τον ενοχλήσει και να βρεθεί αντιμέτωπη του σε κάποιο δικαστήριο.

 

Μέχρι νεωτέρων, το σχετικό βίντεο :

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio