Ο Soldier 76 κατέφθασε στο Overwatch

Χθες η Blizzard ανακοίνωσε τον καινούργιο ήρωα του Overwatch. Ο ήρωας θα ονομάζεται Jack Morrison ή αλλιώς Soldier 76 και θα ανήκει στο shooting team του παιχνιδιού.

Ο Jack Morrison ήταν ένας θρυλικός στρατιώτης,τον σέβονταν όλοι για την ικανότητα που είχε να διοικεί στο πεδίο της μάχης. Όλα αυτά όμως πριν την έκρηξη που είχε γίνει στο Αρχηγείο των Overwatch,από τότε ο Soldier 76 θεωρείτο νεκρός. Ο Soldier 76 τώρα διαθέτει ένα ″πλούσιο″ οπλοστάσιο που κάθε παίχτης θα ήθελε να έχει στα χέρια του.

″Ο Soldier 76 είναι σε μία αποστολή για να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από την πτώση του Overwatch,σήμερα είναι ο νούμερο ένα καταζητούμενος καθώς θεωρείται υπεύθυνος για μία σειρά από επιθέσεις σε όλο τον κόσμο. Ο John Morrison είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια και όλοι οι υπεύθυνοι να φυλακιστούν. Οπλισμένος με cutting-edge όπλα καθώς και με ένα νέο pulse τουφέκι, που βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο ακόμα, το οποίο μπορεί να εκτοξεύσει και Helix Rockets. Ο Soldier 76 δείχνει την ταχύτητα και την τεχνογνωσία που έχει ένας άρτια εκπαιδευμένος πολεμιστής. Όταν ο στόχος παρακολούθησης ανιχνεύει έναν εχθρό το Tactical Visor τον ειδοποιεί για το πότε πρέπει να πυροβολήσει.″

Ας δούμε όμως τις ικανότητες του John Morrison.

Heavy Pulse Rifle: Tο όπλο του Soldier 76 παραμένει ιδιαίτερα σταθερό ενώ ετοιμάζεται το αυτόματο pulse fire.

Helix Rockets: Mικρές ρουκέτες εκτοξεύονται από το όπλο του Soldier 76 και κάνουν damage όσους βρίσκονται σε μικρή ακτίνα από τον στόχο που δέχεται την επίθεση.

Sprint: Iδανική επίθεση για όταν σας κυνηγάνε ή για όταν θέλετε να κυνηγήσετε κάποιον,ο Soldier 76 όταν ενεργοποιηθεί το Sprint κινείται πιο γρήγορα προς την κατεύθυνση που επιλέξατε. Το Sprint τελειώνει αν δεχθεί damage από αντιπάλους,αυτό δεν επηρεάζει την επίθεση όταν ο John Morrison πάει προς τα πίσω.

Biotic Field: Ο John Morrison αφήνει στο έδαφος ένα biotic emitter το οποίο γεμίζει την ζωή αυτού που την πάτησε.

Tactical Visor (Ultimate Ability): Στοχεύει κάποιον αντίπαλο ο οποίος είναι πλησιέστερα σε αυτόν,εάν ο εχθρός αφήνει ίχνη ο Soldier 76 κινείται πιο γρήγορα προς τα πάνω του.

Δείτε το trailer του ήρωα.

[yframe url=’https://www.youtube.com/watch?v=DnGoGqL20Io’]

Για όσους δεν το γνωρίζουν μπορείτε ακόμα να κάνετε αίτηση για την BETA έκδοση του παιχνιδιού.

ΠΗΓΉ: GAMEZONE

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε