Ο Santorin υπογράφει συμβόλαιο με τους Copenhagen Wolves?

 

Μετά την αποχώρησή του από την Team SoloMid, και αφού δήλωσε πως δεν ενδιαφέρεται πλέον για την competitive σκηνή, ο Lucas “Santorin” Larsen υπογράφει συμβόλαιο με ομάδα, που φημολογείται πως είναι η Copenhagen Wolves, δεν γνωρίζουμε όμως ακόμα με σιγουριά. Η ανακοίνωση έγινε μέσω ενός tweet του πρώην jungler της TSM:

 

 

«Υπέγραψα συμβόλαιο με μια ομάδα 🙂 Θα γράψω τις σκέψεις μου και γιατί αποφάσισα να μην αποχωρήσω. Ελπίζω ότι θα συνεχίσετε όλοι να με υποστηρίζετε! :)»

 

Θυμίζουμε τις δηλώσεις που έκανε ο παίκτης τον Οκτώβριο λέγοντας: «Διασκέδασα όσο ήμουν με την TSM όμως τώρα αποφασίσαμε οι δρόμοι μας να χωρίσουν. Όλοι μου φέρθηκαν πολύ καλά και ο Andy έκανε πάντα ότι μπορούσε για να με βοηθήσει με τα πάντα. Μάλλον δεν θα παίζω competitive League of Legends πια, αλλά θα προσπαθήσω να stream-άρω ενώ παράλληλα θα διαβάζω».

 

Σύμφωνα με φήμες, η ομάδα που υπέγραψε συμβόλαιο με τον Santorin είναι η Copenhagen Wolves. Προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία περαιτέρω επίσημη ανακοίνωση. Δεν θα είναι φυσικά ο πρώτος παίκτης που αλλάζει region, μιας και πολλοί μεταφέρθηκαν από την Αμερική στην Ευρώπη και αντίστοιχα φέτος.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε