Ο Post Malone έγινε Εκπρόσωπος Επωνυμίας της HyperX

Η HyperX έκανε μερικές συναρπαστικές ανακοινώσεις τις τελευταίες 24 ώρες.  Ο καλλιτέχνης Post Malone είναι ο πρώτος μουσικός που συνεργάζεται με την εταιρία.

Στόχος της εταιρίας με αυτό τον τρόπο είναι να προσελκύσει το κοινό των περιστασιακών παικτών. Έχει ήδη σταρ του MBA στην ομάδα της, οι οποίοι υπέγραψαν μαζί της πέρσι.

Η επωνυμία της HyperX ανήκει στην Kingston Technology Corporation και είναι γνωστή για τα προϊόντα της που σχετίζονται με περιφερειακά και μη εξαρτήματα για υπολογιστές.

Ο Post Malone είναι μέρος του επόμενου βήματος της εταιρίας, το οποίο επικεντρώνεται σε συνεργασίες με celebrities. Μέρος της συμφωνίας ανάμεσα στην HyperX και τον Post Malone είναι και η εμφάνισή του στις διαφημίσεις της εταιρίας καθώς και σε διάφορες καμπάνιες. Παράλληλα, ο Post Malone θα συμπεριλάβει τη HyperX στο κανάλι του στο Twitch. Ο Post παίζει Call of Duty και θα εκπροσωπεί την εταιρία μέσω των streams του. Επιπλέον, η HyperX θα sponsor-άρει το πρώτο φεστιβάλ του Malone, το “Posty Fest”.

Η εταιρία έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει διάφορες κινήσεις για να επιτύχει το στόχο της. Συνεργάζεται με πολλούς content creators, όπως είναι η PAX Australia. Η HyperX πιστεύει ότι η κοινότητα των gamers ανταποκρίνεται καλύτερα στους streamers.

Ακόμη, η HyperX τόνισε ότι θα συνεχίσει στηρίζει επαγγελματίες παίκτες των eSports στο δρόμο της προς την «κατάκτηση» της αγοράς των περιστασιακών παικτών. Η εταιρία ήδη έχει αρχίσει να κατασκευάζει προϊόντα που απευθύνονται στη συγκεκριμένη αγορά, όπως πληκτρολόγια, ασύρματα ακουστικά και ακουστικά για PS4.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio