Ο PewDiePie θέλει να εξαφανίσει το Baby Yoda από το ίντερνετ

Σε ένα άλλο συναρπαστικό επεισόδιο της σειράς Meme Review, ο Felix ‘PewDiePie’ Kjellberg εξήγησε τα αληθινά συναισθήματά του για το baby Yoda και τα επακόλουθα meme shenanigans που ακολούθησαν. Καθώς και πώς σκοπεύει να το καταστρέψει μια για πάντα.

Το Meme Review είναι μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές του PewDiePie, όπου εκφράζει τη γνώμη του για τα πιο επίκαιρα και δημοφιλή meme.

Τώρα, όσον αφορά το ‘Baby Yoda‘ που εμφανίζεται στο αποκλειστικό show Disney + Star Wars, το Mandalorian, ο μικρός πράσινος εξωγήινος φαίνεται κατέκτησε το διαδίκτυο αρκετά γρήγορα, καθώς πολλοί οπαδοί τον ερωτεύτηκαν.

Δεν είναι όμως όλοι fan, όπως και ο Pewds, που έκανε πολύ σαφές στο επεισόδιο του Meme Review στις 3 Δεκεμβρίου ότι δεν εγκρίνει την ύπαρξή του Baby Yoda. Επίσης αναφέρει πιο λεπτομερώς πως θα έτρωγε το μικρό Yoda, αν αυτό χρειαζόταν για να το εξαφανίσει από το ίντερνετ.

<<Αν κάποιος ερχόταν και χτυπούσε την πόρτα μου τώρα και λέγοντας:” Γεια σου, έχουμε ένα μωρό Yoda, το έχουμε βουτήξει σε λάδι, τον έχουμε αφήσει σε μαρινάδα για τρεις μέρες, παρ’ όλα αυτά εξακολουθεί να έχει γεύση όπως ένα σκ * το , αλλά αν τον φάτε, θα εξαφανιστεί για πάντα.” Δεν θα δίσταζα … Θα έτρωγα το μωρό Yoda για να εξαφανιστεί!»

Προφανώς, ο PewDiePie αστειεύεται. Ή, ίσως να μην αστειεύεται – γιατί φαίνεται πραγματικά να ενοχλήθηκε από την ύπαρξη του μωρού Yoda – με αποτέλεσμα να είναι πρόθυμος να φτάσει σε ακραίες καταστάσεις για να μας απαλλάξεις από το Baby Yoda.

Σε άλλο σημείο του βίντεο, αρνείται να βαθμολογήσει τα memes, λέγοντας “Ω, σας αρέσει …;”, αλλά σαφώς δεν είναι υπέρ τους, ούτε για τα παραδείγματα που παρουσιάζονται στα άρθρο που τα παίρνει.

Ο Pewds επίσης λέει ένα αστείο εις βάρος του ιδρυτή του Papa John, John Schnatter, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είχε φάει 40 πίτσες σε 30 ημέρες.

Κάπου εδώ να σημειωθεί πως το μωρό Yoda είναι αναπόφευκτο, αν περιηγηθείτε οπουδήποτε στο διαδίκτυο. Ακόμη και η ομάδα του Call of Duty League, η New York Subliners, χρησιμοποίησε το meme για να πειράξει τη αντίπαλη ομάδα CDL, Dallas Empire.

Ευτυχώς για τοn PewDiePie, τα memes δεν διαρκούν πολύ καιρό, οπότε το Baby Yoda πιθανότατα θα εξαφανιστεί μέσα στις επόμενες δύο – τρεις εβδομάδες.

Πηγή

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε