Ο Oskar επιστρέφει στο ενεργό Roster των Μousesports

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ομάδας, ο Tomas “Oskar” Stastny επιστρέφει στο ενεργό roster της Mousesports μετά από περίπου 6 μήνες αποχής από αυτήν. O Oskar ο οποίος μετά από πολύ καιρό θα τον δούμε σε μια καλή ομάδα αφού αγωνίστηκε για λίγο χρονικό διάστημα στους PENTA eSports για 2 qualifers όλο και όλο.

Οι Mousesports  πήραν αυτή την απόφαση λίγο μετά από το τέλος του ELEAGUE Major. O Tomas θα πάρει την θέση του  Chris “ChrisJ” de Jong  ο οποίος τον τελευταίο καιρό δεν δουλεύει πάρα πολύ. Ο ίδιος δήλωσε: H απόφαση αυτή με σόκαρε εμένα. Μπορώ να το καταλάβω αυτό όμως γιατί το lineup προσπάθησε πολλά διαφορετικά πράγματα για πολύ καιρό και απλά ποτέ δεν φάνηκε να λειτουργεί όσο όλοι θέλαμε.

Ο αρχηγός της ομάδας Nikola “NiKo” Kovac πιστεύει ότι η αλλαγή ήταν αναπόφευκτη: O Chris είναι πολύ καλός φίλος εδώ και καιρό και ο καλύτερος συμπαίκτης που είχα στην ομάδα μου. Όλοι είμαστε πολύ κοντά, όσο αναφορά το πόσο καλά ξέρουμε το παιχνίδι και πιστεύαμε ότι η χημεία μας θα μας βοηθούσε να φέρουμε τα αποτελέσματα που θέλαμε αλλά μας έφερε μέχρι εδώ. Αυτό προφανώς είναι πολύ δύσκολο για όλους μας. Η νέα ομάδα ″διψάει″ για επιτυχία. Θέλω να απολογηθώ σε όλους τους θαυμαστές για την κακιά απόδοση στο Major. Θα φέρουμε αποτελέσματα όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Το πρώτο τεστ για αυτό το roster της ομάδας θα είναι στο Intel Extreme Masters Katowice Qualifier το Σάββατο 4ής Φεβρουαρίου.

 

ΠΗΓΗ: Mousesports

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε