Ο Orange νικητής του SeatStory Cup VI

Ο Jon “Orange” Westberg με τελικό score 4 -2, είναι ο νικητής του SeatStory Cup VI.

 

Στον τελικό της Κυριακής, αντιμετώπισε τον Jeffrey “Sjow” Brusi και με αυτή την νίκη, έγινε ο παίχτης που έχει κερδίσει 2 φορές αυτό το τουρνουά, μιας και είχε κερδίσει και το SeatStory Cup III.

Ο Orange, έφτασε στον τελικό ξεκινώντας από το Group H και σημείωσε νίκες απέναντι στους Jack “J4CKIECHAN” Hutton και Michaël “Maverick” Looze, ενώ αντίστοιχα ο Sjow, βγήκε δεύτερος από το Group F κι αυτό λόγω της ήττας που υπέστη από τον Paul “Zalae” Nemeth.

Στο Round of 16 και οι δύο παίχτες έπρεπε να περάσουν από ονόματα όπως τον Sebastian “Xixo” Bentert και τον Tugay “MrYagut” Evsan. Ενώ στην συγκεκριμένη φάση των αγώνων ο Sjow, μπόρεσε να νικήσει τον Orange με τελικό σκορ 3-2 .

Ωστόσο, στην φάση των προημιτελικών, οι δύο παίχτες βγήκαν ισόπαλοι με 4-3, με τον Orange να επικρατεί του Janne “Savjz” Mikkonen και τον Sjow να κατατροπώνει τον Jan “SuperJJ” Janßen. Για να φτάσουν οι δύο παίχτες στον τελικό, έπρεπε ο Orange να κερδίσει στον ημιτελικό, τον Jérémie “Torlk” Amzallag με 4-1 και ο Sjow να περάσει το εμπόδιο του Jan “Ek0p” Palys. 

screenshot_12

 

Και οι δύο παίχτες, στον μεγάλο τελικό, κατέβασαν Pirate/Dragon Warrior. Παρόλαυτά ο Orange, με την βοήθεια του Miracle Rogue, μπόρεσε να πάρει τρεις νίκες και ο Sjow  να χάνει εξαιτίας του Renolock του. 

 

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε