Ο OGE των Dallas Fuel τέθηκε σε διαθεσιμότητα για τέσσερα παιχνίδια επειδή έκανε boosting

Οι Dallas Fuel τον τελευταίο καιρό έχουν μονίμως προβλήματα καθώς και το βασικό tank τους, ο Minseok ‘OGE’ Son, τέθηκε σε διαθεσιμότητα επειδή έκανε boosting άλλων accounts.

 

Μετά τον xQc, ο οποίος έφυγε από την ομάδα λόγω συνεχόμενων αναστολών, τον ακολουθεί ο OGE, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στο παιχνίδι στις 11 Απριλίου αφότου ολοκληρώσει την ποινή του. Η Overwatch League ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του παίχτη μέσω του επίσημου site της εξηγώντας ότι ο OGE συμμετείχε σε account-boosting το καλοκαίρι του 2017. Συγκεκριμένα τόνισε:

«Το accountboosting, όταν γίνεται προς πληρωμή ενός ατόμου ώστε να ανεβάσει το Skill Rating ενός άλλου χρήστη, έρχεται σε αντίθεση με τις αξίες της Overwatch League, και παραβιάζει τους όρους της άδειας χρήσης της Blizzard».

Πολλοί έσπευσαν να τονίσουν ότι ο παίχτης των Philadelphia Fusion, SuminSadoKim, είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα για παρόμοια παράβαση, αλλά για 30 παιχνίδια και όχι για τέσσερα – το οποίο τον αναγκάζει να μείνει στον «πάγκο» μέχρι το Stage 4 που ξεκινάει στις 16 Μαΐου.

«Η σπουδαιότητα της εκάστοτε παράβασης καθορίζει τη διάρκεια της διαθεσιμότητας», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της Overwatch League στο Unikrn, όταν του ζητήθηκε να εξηγήσει τη διαφορά μεταξύ των διαθεσιμοτήτων παρομοίων παραβάσεων.

Ο Sado εμπλεκόταν στη διοίκηση σπείρας boosting στην Κορέα όπου συμπεριλαμβάνονταν πολλοί παίχτες, ενώ ο OGE έπραξε το αδίκημα μόνος του. Ενώ και οι δύο πράξεις είναι κατά του EULA, η πληρωμή άλλων με σκοπό την παραβίαση συμβολαίων είναι χειρότερο αδίκημα από το να πληρώνεσαι για να το κάνεις μόνος σου. Φυσικά, δε θα υπήρχε τέτοιο πρόβλημα αν το «βιβλίο κανόνων» της Overwatch League ήταν δημόσιο και δεν παρέμενε ακόμη κεκλεισμένων των θυρών. Η δημόσια σύντομη εκδοχή του δεν αναφέρει πουθενά το θέμα του Account Boosting, αναφέρει, όμως, ότι οι παίχτες δεν πρέπει να παραβιάζουν το EULA.

Εξαιτίας της εν λόγω αναστολής, οι Dallas Fuel αναγκάστηκαν να βάλουν το βασικό τους DPS, τον BrandonSeagullLarned, στη θέση του off-tank όπου και έπαιξε χθες βράδυ εναντίων των NYXL. Οι Dallas Fuel, παραδόξως, ήταν καλύτεροι από τις άλλες φορές που τους έχουμε δει από τότε που έκαναν το ντεμπούτο τους στην Overwatch League, και πίεσαν τους New York σε πέντε ολόκληρα παιχνίδια. Δεδομένου ότι οι New York είναι το τωρινό φαβορί του Overwatch League, αυτό θεωρείται μεγάλο κατόρθωμα για μια ομάδα που απέτυχε να κερδίσει ακόμα και τη χαμηλότερη στην κατάταξη ομάδα Florida Mayhem.

Ο χρόνος μένει να δείξει τι αντίκτυπο θα έχει η διαθεσιμότητα του OGE επί τέσσερα παιχνίδια στην επίδοσή τους στο Stage 2. Ο επόμενος αγώνας τους είναι ενάντια στους London Spitfire στις 24 Μαρτίου.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio