Ο Ninja παίζει Fortnite με τον Drake και σπάνε το Twitch

Το ρεκόρ του Guy ‘DrDisrespect’ Beahm, στο Twitch με τους 388k viewers, ξεχάστε το. Εδώ και λίγες ώρες ο  Ninja με την βοήθεια του δημοφιλούς ράπερ Drake, κατάφερε να σημειώσει νέο ρεκόρ αγγίζοντας τους 600k+ viewers.

 

Όλα άρχισαν πριν λίγους μήνες, όταν ο Drake έκανε follow στο Instagram τον δημοφιλή streamer. Οι δύο τους, ξεκίνησαν να μιλάνε και τις τελευταίες ημέρες spoil-αραν το κοινό τους, με κάτι που “σκάρωναν”. Έτσι λοιπόν εχτές το βράδυ ο Drake με ένα Tweet, ενημέρωσε το κοινό του, ότι είναι LIVE στο Twitch και η “φασαρία” ξεκίνησε.

 

Το pick του stream έφτασε 602.836 viewers, ενώ παράλληλα αποδείχτηκε ότι ο Drake είναι αρκετά καλός στο Fortnite, καθώς κατάφεραν να κερδίσουν αρκετά παιχνίδια.

 

 

Το Stream τέλειωσε νωρίς το πρωϊ ενώ το νούμερο των viewers είχε σταθεροποιηθεί στους 400k+.

 

Να σημειώσουμε εδώ πως ο Ninja έχει καταφέρει να έχει πάνω από 1 εκατομμύριο subscribers και 3 εκατομμύρια followers στο Twitch, ενώ μόνο από τα subs υπολογίζεται πως έχει έσοδα πάνω από $750,000 τον μήνα χωρίς να υπολογίζονται στο ποσό αυτό τα donations, τα μεγάλα subs και τα bit donations. Επίσης να πούμε πως κατά την διάρκεια του stream, ο Drake με τον Ninja συζήτησαν για το ενδεχόμενο, να λάβει μέρος ο streamer στο νέο video clip του Drake για το τραγούδι God’s Plan.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio