Ο Ninja μένει έκπληκτος με τους Blink-182

Ο διάσημος streamer Tyler ‘Ninja’ Blevins, έμεινε έκπληκτος όταν κατάλαβε πως οι Blink-182 χρησιμοποίησαν τη συναυλία TwitchCon για να μιλήσουν κακολογώντας την πλατφόρμα του, Mixer.

Πάμε πίσω στις 1 Αυγούστου, όπου ο Ninja είχε συγκλονίσει τους πάντες ανακοινώνοντας πως θα σταματήσει από το Twitch, μετά από 8 χρόνια streaming και θα πάει στο Mixer. Παρόλα αυτά η άφιξη του Ninja στην πλατφόρμα δεν ήταν η κάτι το σπουδαίο που περίμεναν ορισμένοι.

Για να δούμε γιατί η δημοφιλής αμερικάνικη μπάντα Blink-182 – η οποία είναι επίσης η αγαπημένη μπάντα του Ninja – χρησιμοποίησε τη συναυλία στο TwitchCon 2019, για να στοχεύσει στην πλατφόρμα streaming, Mixer.

Στις 29 Σεπτεμβρίου, το δημοφιλές ροκ συγκρότημα εκεί που τραγουδούσαν, έκαναν ένα διάλειμμα για να αναγνωρίσουν τη θερμότητα του πλήθους στο show τους.

Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος είπε ο τραγουδιστής της μπάντας, Mark Hoppus, <<Απλά θέλω να πω ένα F**k Mixer>>. Και προκάλεσε χαρούμενες κραυγές στο πλήθος που τους άκουγε.

Ενώ ο Ninja δεν κατόρθωσε να παρακολουθήσει το show live, κατάφεραν να του αποσπάσουν την προσοχή του στις 30 Σεπτεμβρίου, όταν είχε κάνει streaming με το Reverse2K. Η Fortnite pro ενημέρωσε τον streamer, Ninja, για τα σχόλια της μπάντας, προκαλώντας μια εκπληκτική απάντηση.

<<Όντως έγινε αυτό;>> ρώτησε ο Ninja. <<Γιατί το έκαναν αυτό; Αυτό είναι ένα πολύ τοξικό σχόλιο. Αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι γιατί το σχολιάζουν ακόμα;>> Ωστόσο, θα μπορούσε κανείς να δει την αστεία πλευρά των πραγμάτων, αφού στη συνέχεια πρόσθεσε <<Λοιπόν, μάλλον έφτασε ο καιρός για να σταματήσω να ακούω τους Blink 182!>>.

Ωστόσο στη συνέχεια ο Blevins πήρε προσωπικά τα σχόλια της μπάντας και είπε:

<<Δεν είμαι παθιασμένος με τη μουσική τους πια, δεν μου αρέσουν. Αθέλητα τους είπαν F***k Ninja και είμαι σίγουρος για αυτό, αλλιώς για ποιον άλλο λόγο να το έλεγαν; Δεν υπάρχει κυριολεκτικά κανένας άλλος λόγος για να μιλήσουν για το Mixer.>>

Παρά τα σχόλια του Ninja για τη συμπεριφορά των Blink-182, μην απορήσετε αν τον δείτε να παίζει μερικά τραγούδια στο stream του και να το διασκεδάζει, όπως το All the Small Things. Τα καλά τραγούδια παραμένουν καλά τραγούδια.

Πηγή

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε