Ο Ninja και ο PewDiePie θα συνεργαστούν για το τουρνουά Friday Fortnite

Οι σταρ του Twitch και του YouTube συμμαχούν για το Fortnite.

Ο streamer του Fortnite Tyler “Ninja” Blevins και ο δημιουργός περιεχομένου παιχνιδιών για το YouTube Felix “PewDiePie” Kjellberg θα συνεργαστούν για τη δεύτερη εβδομάδα του διαγωνισμού Friday Fortnite. Οι διοργανωτές Daniel “KEEMSTAR” Keem και UMG Events επιβεβαίωσαν το duo αυτό για τον αγώνα της 7ης Ιουνίου.

https://twitter.com/KEEMSTAR/status/1135358470688055296

Ο Ninja ήρθε τρίτος την προηγούμενη εβδομάδα στο τουρνουά με το συνηθισμένο του duo Malachi “Reverse2k” Greiner. Ο PewDiePie θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στο Friday Fortnite.

Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που αυτοί οι δύο σταρ της gaming ψυχαγωγίας θα συνεργαστούν σε αγώνες. Ο Ninja έχει ένα από τα πιο προβεβλημένα κανάλια στην streaming πλατφόρμα του Twitch, ενώ ο PewDiePie έχει ένα από τα μεγαλύτερα νούμερα συνδρομητών στο κανάλι του στο YouTube. Παρόλο που ο Ninja συνηθίζει να stream-άρει Fortnite, ο PewDiePie είναι δημιουργός μιας ποικιλίας περιεχομένου.

Δεν είναι γνωστό αν το duo του Ninja, ο Reverse2k θα συνεργαστεί με κάποιον άλλον παίκτη για το διαγωνισμό αυτής της εβδομάδας.

Το Friday Fortnite επέστρεψε την προηγούμενη εβδομάδα με την οικονομική υποστήριξη του οργανισμού των FaZe Clan. Η εταιρία δώρισε 60.000 δολάρια στους KEEMSTAR και UMG Events για να διοργανώσουν το τουρνουά, τα οποία είναι και τα συνολικά χρήματα που έβγαλε ο οργανισμός από το συμβόλαιό του με τον επαγγελματία παίκτη του Fortnite Turner “Tfue” Tenney. Οι FaZe το έκαναν αυτό επειδή ο Tfue μηνύει την εταιρία, γιατί υποτίθεται ότι του πρόσφερε ένα παράνομο συμβόλαιο που του απέσπασε 50 με 80% της αξίας των χορηγιών του. Οι FaZe το αρνήθηκαν αυτό λέγοντας ότι τα μόνα χρήματα που έβγαλαν από αυτόν είναι 60.000 δολάρια όσο ο Tfue βγάζει εκατομμύρια.

Το Friday Fortnite είναι το τουρνουά που βοήθησε να ανέβει η δημοσιότητα του Tfue στα μέσα του 2018, για αυτό το λόγο οι FaZe επενδύουν ξανά τα χρήματά του στο διαγωνισμό.

 

Ο Ninja, ο PewDiePie και άλλοι παίκτες του Fortnite θα διαγωνιστούν αυτήν την εβδομάδα στο Friday Fortnite, το οποίο θα ξεκινήσει το μεσημέρι.

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε