Ο Ninja δεν είναι ακόμη σίγουρος αν θα διαγωνιστεί επαγγελματικά στα Esports του Fortnite

Ο δημοφιλής streamer Tyler “Ninja” Blevins δε γνωρίζει ακόμη αν θα διαγωνιστεί επαγγελματικά στα eSports του Fortnite: Battle Royale ενώ όλοι προσπαθούν να μπουν στα competitive του Fortnite: Battle Royale για τη σεζόν 2018-2019 αφότου η Epic Games ανακοίνωσε ότι το έπαθλο θα είναι τα 100 εκατομμύρια δολάρια.

Η Epic Games ανακοίνωσε τον πρώτο διαγωνισμό του Fortnite μέχρι τώρα, κατά τη διάρκεια του τουρνουά Pro-AM των τριών εκατομμυρίων δολαρίων στο Ε3.

Ο πιο δημοφιλής παίκτης της κοινότητας του Fortnite, ο Ninja, κέρδισε το match-άρισμα με τον συμπαίκτη του Marshmello (ο οποίος είναι γνωστός EDM DJ) στο Pro-AM, το οποίο τους απέφερε ένα εκατομμύριο δολάρια, τα οποία θα δωρίσουν σε φιλανθρωπική οργάνωση που θα διαλέξουν οι ίδιοι.

Παρόλο που είναι ο πρώτος παίκτης Fortnite στον κόσμο και πρώην επαγγελματίας παίκτης Halo για πολλά χρόνια, ο Ninja δεν έχει δώσει σαφή απάντηση σχετικά με το αν θα συμμετάσχει στον κόσμο των eSports του Fortnite.

Στην ερώτηση «Τι σημασία έχει για σένα η νίκη και τι σημαίνει αυτό το τουρνουά για το Fortnite και για την προσωπική σου πορεία; Επίσης, με βάση αυτό το αποτέλεσμα και την ανακοίνωση σχετικά με τα eSports του Fortnite, θα σε δούμε να διαγωνίζεσαι;», ο Ninja απάντησε:

«Αυτή η νίκη σημαίνει πολλά για μένα και τον Marshmello. Είμαστε περήφανοι για τη συνεχή εξέλιξή μας και επειδή δίνουμε το 100% μας σε ό,τι κάνουμε οπότε κερδίζοντας ένα εκατομμύριο για φιλανθρωπικούς σκοπούς στο πρώτο event της Epic Games που έγινε ποτέ… σημαίνει τα πάντα. Όσον αφορά το μέλλον των eSports και το δικό μου… θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε».

Μέχρι αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε αν ο Ninja σχεδιάζει να διαγωνιστεί επαγγελματικά στη competitive σεζόν 2018-2019 και στο “World Cup” του 2019.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio