Ο Lucio ο επόμενος χαρακτήρας του Heroes of the Storm

author image από Katri | MOBA | 0 Comments | 04 Φεβ 2017

Τον επόμενο χαρακτήρα στο ρόστερ του HotS ανακοίνωσε σήμερα η Blizzard. Ο Lucio του Overwatch, το πιο OP support του παιχνιδιού θα είναι σύντομα διαθέσιμος στο παιχνίδι και αναμένεται να είναι ένας από τους πιο fun to play χαρακτήρες. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να μην είναι μιας και η γνωστή εταιρία έχει την τάση να κάνει τους χαρακτήρες του Overwatch να είναι ίδιοι και στο Heroes of the Storm.

Ας δούμε το skillset του Lucio στο HotS:

Trait – Wall Ride (D)

Όπως και στο Overwatch, o Lucio μπορεί να κάνει glide πάνω σε τοίχους, αδιαφορώντας για τα units και τα body blocks. Αυτό του δίνει 20% movement speed το οποίο στακάρει με οποιοδήποτε άλλο movement speed buff.

 

lucio

 

Soundwave (Q)

Όπως το right click του στο Overwatch, ο Lucio προκαλεί damage σε ένα κώνο μπροστά του και κάνει knock back όσους εχθρούς είναι μπροστά του.

Crossfade (W)

Εδώ έχουμε το main mechanic του χαρακτήρα. Ο Lucio ενεργοποιεί μια από τις 2 passive του σε μια μεγάλη ακτίνα γύρω του. Αυτές είναι:

  • Healing Boost: Κάνει restore ένα μικρο ποσοστό της ζωής του καθώς και των τριγύρω συμπαικτών του ανά δευτερόλεπτο.
  • Speed Boost: Αυξάνει την ταχύτητα όσων είναι στην ακτίνα του κατά 15%.

Amp It Up (E)

“Δυναμώνει” την δράση του Crossfade, κατά 45% το Speed Boost και κατά πολύ περισσότερο το Healing Boost.

Sound Barrier (R1)

Μετά από ένα δευτερόλεπτο, ο Lucio και οι γύρω του συμπαίκτες παίρνουν shield, ακριβώς όπως η ulti του στο Overwatch, το οποίο μειώνεται μέσα στα επόμενα 6 δευτερόλεπτα.

Reverse Amp (R2)

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Crossfade ενάντια στους αντιπάλους. Το Healing Boost προκαλεί ζημιά ανά δευτερόλεπτο και το Speed Boost μειώνει την ταχύτητα τους κατά 45%.

 

lucio

 

 

Έχει ανακοινωθεί και η λίστα με τα talents του την οποία μπορείτε να δείτε εδώ.

Τέλος μπορείτε παρακάτω να δείτε το trailer του Lucio, μέχρι να έχουμε το επίσημο Hero Spotlight.

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Reviewer και Editor. Μεγάλη φαν του Binding of Isaac και γενικά των indie games. Κάποια μέρα θα ήθελε να γίνει ο Big Boss του Metal Gear Solid!