Ο Jim Corrigan -ή αλλιώς The Spectre- προστίθεται στο Crisis on Infinite Earths

Νέα ανακοίνωση μας ενημερώνει ότι στο κάστινγκ της Κρίσης του Arrowverse προστέθηκε και ο Jim Corrigan, ή αλλιώς The Spectre. Οι ήρωες των Arrow, The Flash, Legends of Tomorrow, Batwoman και Supergirl θα ενωθούν στο επικό γεγονός, με τον Black Lightning να φημολογείται ότι θα ενώσει τις δυνάμεις του μαζί τους.

Διάφοροι χαρακτήρες ανά τα χρόνια είχαν το όνομα Jim Corrigan στα κόμικς, με τον πρώτο να είχε εμφανιστεί το 1940. Η ιστορία του έλεγε ότι ήταν ένας ντετέκτιβ της αστυνομίας, ο οποίος δολοφονήθηκε από έναν εγκληματία. Το πνεύμα του, όμως, δεν πέρασε στη μετά θάνατον ζωή και χάρη στη μεγάλη δόση οργής που ένιωθε, δέθηκε με το πνεύμα εκδίκησης του Θεού, τον γνωστό Spectre. Έτσι, έγινε η συνείδηση της οντότητας που είχε χρέος να τιμωρεί όσους έκαναν κακές πράξεις. Με τα χρόνια, τον μανδύα διαδέχθηκαν διάφοροι χαρακτήρες στα κόμικς, ανάμεσά τους και ο Χαλ Τζόρνταν.

Σύμφωνα με το IGN, ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Jim Corrigan είναι ο Stephen Lobo (Continuum, Supernatural). Παρόλο που δεν είναι ξεκάθαρο, λογικά θα κάνει κι ο Spectre την εμφάνισή του στην Κρίση. Για όσους από εσάς γνωρίζεται τα γεγονότα των κόμικς, θα θυμάστε ότι ο Spectre είχε παλέψει με τον Anti-Monitor στο συγκεκριμένο κόμικ που θα δούμε στην Κρίση του Arrowverse.

Μέχρι τώρα, έχουν ανακοινωθεί πολλές ενδιαφέρουσες εμφανίσεις χαρακτήρων νυν και πρώην στο crossover του Arrowverse, συμπεριλαμβανομένης αυτής των Titans, καθώς και μιας έκπληξης που κανείς μας δεν περίμενε.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, όσοι από εσάς είδατε το πρώτο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν του Arrow, θα πειστήκατε ότι η Κρίση πρόκειται να είναι το καλύτερο crossover που έχει κάνει ποτέ το Arrowverse. Όσοι δεν το είδατε, θα σας προτείναμε να προετοιμαστείτε από τώρα, γιατί ήδη άρχισαν να πεθαίνουν χαρακτήρες από το σύμπαν.

Κι αυτή είναι μόνο η αρχή.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε