Ο Huni θα είναι ο Top Laner των SKT

Φαίνεται πως η SK Telecom T1, έκανε στοχευμένες κινήσεις αυτή την χρονιά, προκειμένου να διατηρήσει την ποιότητα και δυναμική της.

 

Μία από τις πρώτες κινήσεις της ομάδας, ήταν να ανανεώσει το συμβόλαιο της με τον Faker, να κρατήσει το AD carry Bae “Bang” Jun-sik και το support Lee “Wolf” Jae-wan και να κρατήσει το προπονητικό τμήμα που αποτελείται από τους Choi “L.i.E.S” Byoung-hoon και Kim “kkOma” Jeong-gyun. Στην συνέχεια φρόντισε να πιάσει στα “δίχτυα” της έναν από τους καλύτερους junglers, τον Peanut.

Αυτό που έμενε ήταν να μάθουμε ποιος θα καλύψει το κενό του Duke στο Top Lane και αργά εχθές το βράδυ, ο οργανισμός ανακοίνωσε πως ο νέος Top Laner είναι ο Heo “Huni” Seung-hoon.

 

Για την ιστορία να πούμε ότι ο Huni, είχε κάνει tryouts για να μπει στους SKT το 2014, αλλά τα πράγματα προς χάριν της Ευρώπης, δεν πήγαν καλά. Εκείνο το χρονικό διάστημα, ο οργανισμός των Fnatic του έκανε προσφορά και ο Huni, ήρθε στην Ευρώπη για να τρελάνει τον κόσμο που παρακολούθησε τα Split εκείνης της περιόδου. Αφού πρόσθεσε στη συλλογή του τίτλους και μια 3η – 4η θέση στο Παγκόσμιο του 2015, έκανε την κίνηση του και πήγε στην Αμερική για να αγωνιστεί με την φανέλα των Immortals.

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr