Ο Fortnite Player Bogdan απεβίωσε λίγο πρίν τα TwitchCon Finals

author image από Strudel | FPS | 0 Comments | 07 Νοέ 2018

Ο Σουηδός παίκτης Fortnite, Bogdan πέθανε στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια κάπου μεταξύ την βραδιού 28 Οκτωβρίου και του πρωινού στις 29 Οκτωβρίου, σύμφωνα με τον Dominik “RazZzero0o” της G2 Esports, ο οποίος βρήκε το σώμα του 21χρονου.

Ο Razzzero0o, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Bogdan στους τελικούς του Fitch Skirmish στο TwitchCon, εξήγησε ότι μετά την τελευταία ημέρα του διαγωνισμού, το ντουέτο σχεδίαζε να επισκεφτεί τα αξιοθέατα της πόλης. Ο RazZzero0o είπε ότι πήγε για ύπνο στις 28 Οκτωβρίου λίγο νωρίτερα από τον Bogdan, αλλά όταν ξύπνησε το πρωί, προσπάθησε να μετακινήσει το μπράτσο του και «παρατήρησε ότι είχε ήδη φύγει». Ωστόσο δεν είναι γνωστά ακόμα τα αίτια του θανάτου του άτυχου παίχτη.

Ο RazZzero0o δήλωσε ότι περίμενε πρίν κάνει οποιοδήποτε δημόσιο σχόλιο για το θάνατο του συμπαίκτη του, καθαρά για σεβασμό προς την οικογένεια και τους φίλους του. Όπως είπε ο ίδιος, “δεν θα ήταν ωραίο να μάθουν για τον θάνατό του από τα ΜΜΕ”. Πολλοί παίκτες και οπαδοί στην κοινότητα του Fortnite esports ευχήθηκαν τα συλληπητήριά τους στην οικογένεια του Bogdan, τον οποίο έχει περιγράει η συντριπτική πλειοψηφία ως αστείο και στοργικό φίλο.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.