Ο Faker περνάει κρίση και δεν ξέρει αν θα μπορέσει να ξαναπαίξει όπως παλιά

Ο Faker δεν είναι αρκετά σίγουρος, αν θα καταφέρει να παίξει ξανά τόσο καλά.

Μία πρόσφατη συνέντευξη του Faker στην ιστοσελίδα invenglobal, έκανε αρκετούς να δουν με άλλο μάτι τον λιγομίλητο άσσο της SKT. Ενώ είναι ένας απλός καθημερινός άνθρωπος, έχει κλέψει τις εντυπώσεις και ο κόσμος τον ζητωκραυγάζει καθώς για πολλούς είναι ο Super Star του League of Legends.

Φαίνεται όμως πως όλη αυτή η φήμη, έχει αρχίσει να τον κουράζει. Αρκετοί φαν του, τον ρωτούν πως τα κατάφερε και αν είναι δύσκολο να κρατάει και να προστατεύει τον τίτλο του καλύτερου παίχτη. Επίσης πολλές φορές δέχεται τέτοιου είδους ερωτήσεις και από τα άτομα που απασχολούνται στον χώρο των esports.

Ωστόσο το Spring Split δεν ήταν και ότι καλύτερο για τον ίδιο,καθώς δεν προκρίθηκαν οι SKT στο MSI. Η όλη κατάσταση του ήρθε πολύ βαριά. Διότι το γεγονός ότι μια άλλη ομάδα βρισκόταν ήδη στην κορυφή, δεν ήταν η καλύτερη σκέψη που είχε. Έτσι κλείστηκε λίγο στον εαυτό του για να βρει λύσεις σχετικά με το τι μπορεί να κάνει ώστε να παίξει πάλι καλά και ταυτόχρονα να είναι εντάξει με τον εαυτό του. Το γεγονός ότι ο παγκόσμιος άσος του mid  έκανε συχνά λάθη, δημιούργησε στους φαν του μια ανησυχία για τον Faker και τις επιδόσεις του.

Παρόλα αυτά πιστεύει ότι δεν είναι ο μόνος που δεν τα πήγε τόσο καλά ή φορτώθηκε ψυχικά. Όλη η ομάδα είχε τα ίδια αποτελέσματα και ήταν όλοι πεσμένοι καθώς τα προβλήματα, τους έκαναν να συγκρούονται μεταξύ τους και πλέον δεν υπήρχε η χαρούμενη ατμόσφαιρα. Το τελευταίο διάστημα έχει σταματήσει να διαβάζει σχόλια και κριτικές των φαν του για να μην επηρεάζεται.

Επίσης ανέφερε πως αν στο μέλλον τα παιδιά του έχουν το ίδιο όνειρο, να γίνουν δηλαδή επαγγελματίες gamers θα τους απέτρεπε, προτείνοντας τους άλλου είδους δουλειές καθώς δεν θα ήθελε με τίποτα να ακολουθήσουν τον δρόμο που δοκίμασε αυτός για να βιώσει κάτι μοναδικό και ξεχωριστό. Τέλος, ελπίζει να ξαναβρεί τη δύναμη και να επανέλθει δυναμικά και πάλι.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio