Ο Easyhoon ευχαριστεί τους fans για το SKT T1 Azir

Μετά από τον “ξεσηκωμό” της LoL κοινότητας για τα SKT T1 skins τα οποία αποδείχθηκαν κατώτερα των προσδοκιών, η Riot προχώρησε σε δύο αποφάσεις. Πρώτον, τα skins όπως τα ξέρουμε δε θα κυκλοφορήσουν, ενώ η ομάδα πίσω απ’ αυτά θα εργαστεί για τη βελτίωση τους και δεύτερον, στο squad των Renekton, Elise, Ryze, Sivir και Alistar θα προστεθεί ο Azir, προς τιμήν του έταιρου mid laner, Easyhoon.

 

skt t1 skins

 

Ο Κορεάτης άσσος, ο οποίος τώρα αγωνίζεται για την κινέζικη Vici Gaming, όταν πληροφορήθηκε τα νέα θέλησε να ευχαριστήσει τους fans του αλλά και ολόκληρη την κοινότητα που δεν ξέχασε τη συνεισφορά του στην επιτυχία της SKT T1 το 2015. Χαρακτηριστηκά, δήλωσε “Ο Azir θα πάρει το SKT T1 skin του κι αυτό οφείλεται αποκλειστικά στην υποστήριξη των fans… ευχαριστώ“.

Συνέχισε λέγοντας πως ο ίδιος, μετά τους τελικούς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, μίλησε με έναν Rioter υπεύθυνο για τα skins. Εκείνος του είπε ότι η σχεδιαστική ομάδα σκέφτεται σοβαρά να κυκλοφορήσει το skin του Azir, οπότε ο ίδιος θεώρησε ότι θα έιχαμε νέα πάνω σε αυτό κι ένιωσε έκπληκτος όταν έμαθε πως το skin δε θα συμπεριληφθεί στο set. Τέλος, ευχαρίστησε και πάλι τους fans που τον υποστήριξαν και πραγματικά ασχολήθηκαν με το ζήτημα, κάνοντας το SKT T1 Azir πραγματικότητα.

Τα σχόλια στο Inven (το κορεάτικο Reddit) ήταν πολλά και οι περισσότεροι χρήστες εξέφρασαν την υποστήριξη τους προς τον Easyhoon, αναγνωρίζοντας τις καταπληκτικές ικανότητες του midder της VG με τον Azir, ενώ δεν έλειψε και η επίθεση προς τη Riot και τις πρακτικές της.

Παραθέτουμε ενδεικτικά μερικά από τα σχόλια:

1) MG
[+152, -4] Δεν έπρεπε να υπάρχει λόγος για να μην έχει ο Azir του Αυτοκράτορα (σσ: nickname του Easyhoon) το δικό του skin, αλλά φυσικά η Riot του συμπεριφέρεται σαν sub… Αυτοκράτορα, καλή τύχη!

2) Citrin
[+93, -2]  Δεν έπαιζε τόσο συχνά όσο ο Faker, αλλά έπαιξε στα Worlds και προσέφερε πολλά στην ομάδα του. Έτσι, το μόνο σωστό είναι ο Easyhoon να λάβει το δικό του Azir skin.

3) 이커가또
Ουάου, δηλαδή είπαν στον Easyhoon ότι θα έφτιαχναν ένα skin γι’ αυτόν και δεν το έκαναν ποτέ; Η Riot πάντα πράττει διαφορετικά από αυτά που υπόσχεται…

4) 이블린특공대
Δε σε έχουμε ξεχάσει, Αυτοκράτορα

5) 김태연i
Έχω βαρεθεί τα ψέμματα της Riot

6) 가쓰나
Η Riot δεν έχει καμία ελπίδα

 

Πηγή: netizen.gg

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε