Ο Doublelift θα παίξει στα τελικά του NA LCS την Κυριακή.

Όταν μάθαμε την Δευτέρα τι συνέβη στην οικογένεια του Doublelift, σοκαριστήκαμε. Ωστόσο, πολλοί αναρωτήθηκαν τι θα έκανε ο παίχτης όσον αφορά την παρουσία του στα τελικά του NA LCS με την φανέλα της Team Liquid. 

 

Πριν λίγες ώρες, ο CEO της Team Liquid, Steve Arhancet, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, ανακοίνωσε πως ο Doublelift, θα ταξιδέψει με την ομάδα και θα αγωνιστεί στα τελικά του NA LCS που θα πραγματοποιηθούν στο Μαϊάμι.

Από την ώρα που έγινε γνωστό το θέμα που προέκυψε με την οικογένεια του Doublelift, τόσο η Riot Games, όσο παίχτες και ομάδες, από τον χώρο του League of Legends, εξέφρασαν την υποστήριξη τους.

 

Πολλοί ίσως κατακρίνουν την απόφαση αυτή, όμως στο παρελθόν και σε άλλους χώρους τόσο στην χώρα μας, όσο και στο εξωτερικό, αθλητές, ηθοποιοί, μουσικοί, έχουν εμφανιστεί στα events, που είχαν συμφωνήσει να εργαστούν ή να διαγωνιστούν. Κάποιοι το ονομάζουν επαγγελματισμό, ενώ κάποιοι άλλοι θεωρούν πως είναι ένας τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος. Όπως και να έχει η κίνηση του Yiliang “Doublelift” Peng, δείχνει την δύναμη του χαρακτήρα του και ότι είναι διατεθειμένος να παλέψει.

Αυτό που μένει να δούμε, είναι το broadcast της Riot Games και το αν θα αντιμετωπίσει με σεβασμό το όλο θέμα.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio