Ο Χοακίν Φίνιξ δήλωσε ότι θέλει να βγει συνέχεια του Τζόκερ

Παρόλο που η καινούργια ταινία του Τζόκερ βρίσκεται εκτός του σύμπαντος της DC, όσοι είδαμε την ταινία θα θέλαμε να υπάρξει και συνέχειά της. Απ’ ό,τι φαίνεται την ίδια γνώμη έχει και ο ίδιος ο ηθοποιός που υποδύεται τον Τζόκερ, ο Χοακίν Φίνιξ.

Ο ηθοποιός δήλωσε ότι θα ήθελε να γυρίσει τη συνέχεια του Τζόκερ, αν υπάρξει τέτοια πιθανότητα, λέγοντας συγκεκριμένα τα εξής:

‘Μίλησα πολύ με τον Todd σχετικά με το τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε, γενικά μιλώντας, απλώς για να δουλέψουμε μαζί, αλλά και ειδικά για το αν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο με τον Τζόκερ που θα μπορούσε να έχει ενδιαφέρον. Οπότε, κατέληξε να είναι ένας ρόλος-όνειρο. Δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ήθελα να κάνω πριν δουλέψω σε αυτήν την ταινία. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι άλλο να κάνω. Εγώ κι ο Todd θα συνεχίζαμε τα γυρίσματα αν μπορούσαμε, καταλαβαίνετε; Επειδή το μέχρι πού μπορούσαμε να φτάσουμε αυτόν το χαρακτήρα φαινόταν ατελείωτο’

Εντάξει, το καταλάβαμε ότι δε θα υπάρξει ποτέ crossover του Τζόκερ του Χοακίν με τον Μπάτμαν του Πάτινσον, αλλά αυτό δεν αποκλείει την πιθανότητα να δούμε κι άλλο από το χαρακτήρα του πρώτου σε ένα ξεχωριστό σύμπαν.

Κι αφότου έκανε το μεγαλύτερο εναρκτήριο Σαββατοκύριακο που έχει καταγραφεί ποτέ για το μήνα Οκτώβριο, ποιος ξέρει; Ίσως να υπάρξουν στελέχη της Warner Bros. που θα ενδιαφερθούν να προσθέσουν άλλο ένα κεφάλαιο.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε