Ο πιο αμφιλεγόμενος παίχτης των eSports, ο xQc, έχει μια ευκαιρία να συμμετέχει στο Overwatch World Cup

Ο πρώην παίχτης της Overwatch League, ο FélixxQcLengyel, θα είναι καλεσμένος στη σύνθεση της ομάδας του Καναδά, σύμφωνα με τον προπονητή της εν λόγω ομάδας, τον JustinJayneConroy.

Στο live stream του νωρίτερα σήμερα, ο Jayne απαντούσε στις ερωτήσεις των viewers όταν κάποιος τον ρώτησε πώς βλέπει τη σύνθεση της ομάδας του Καναδά μέχρι τώρα. Ο Jayne είπε αρχικά ότι θα είναι δύσκολο να βρουν supports για την ομάδα και στη συνέχεια έδωσε λεπτομέρειες για τους παίχτες που έχουν σκοπό να καλέσουν.

«Οι πέντε που θα καλέσουμε θα είναι ο xQc, ο NotE, ο Mangachu, ο Agilities και ο Surefour. Αυτό δε νομίζω ότι δεν το περίμενε κανείς».

Από αυτούς τους πέντε, οι τρεις διαγωνίζονται ήδη στην εναρκτήρια σεζόν της Overwatch League. Οι BradyAgilitiesGirardi και LaneSurefourRoberts παίζουν εναντίον των Los Angeles Valiant και Los Angeles Gladiators αντίστοιχα, ενώ ο LucasNotEMeissner μόλις ξεκίνησε να παίζει στους Boston Uprising.

Οι άλλοι δύο, ο xQc και ο LiamMangachuCampbell είναι δύο πολύ ταλαντούχοι παίχτες που έχουν αποδείξει ότι είναι παραπάνω από ικανοί να συνεισφέρουν στην ομάδα του Καναδά. Ο Mangachu παίζει στο Contenders με την ομάδα των XL2 Academy, όμως ο xQc αυτή τη στιγμή δε βρίσκεται σε κάποια, αφότου τον έδιωξαν από τους Dallas Fuel τον Μάρτιο. Ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας του Καναδά στο περσινό World Cup, όπου κέρδισαν το ασημένιο μετάλλιο, ενώ μαζί του έπαιζαν και οι Agilities και Surefour. Μάλιστα, οι fans τον ψήφισαν MVP του event.

Πριν τον διώξουν οι Dallas, ο xQc αποκλείστηκε από τέσσερις αγώνες και έπρεπε να πληρώσει πρόστιμο 4.000 δολαρίων επειδή χρησιμοποίησε με ρατσιστικό τρόπο ένα emote του Twitch στο chat ενός stream του.

Επιπλέον, από τότε που ξεκίνησε να stream-άρει τακτικά, είχε προβλήματα με τους γείτονές του, οι οποίοι έχουν καλέσει δύο φορές την αστυνομία μέχρι τώρα για να παραπονεθούν για το θόρυβο που κάνει, κάτι το οποίο παρότρυνε τους αστυνομικούς να εμφανιστούν στο κατώφλι τού σπιτιού του και τις δύο αυτές φορές.

Αν και εδώ και τρεις μήνες δε διαγωνίζεται στη league και παρόλο που η προσωπικότητά του έχει προκαλέσει πολλές φορές πόλωση στην κοινότητα, η ομάδα του Καναδά φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να δώσει στον xQc και δεύτερη ευκαιρία.

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε