Ο οργανισμός των SKT μπαίνει με κανόνια στο Hearthstone

Ο οργανισμός των SKT Telecom T1, δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις καθώς η ομάδα του League of Legends έχει συζητηθεί όσο καμία άλλη, τόσο για τις επιτυχίες της (Παγκόσμια Πρωταθλήτρια επί σειρά ετών στο League of Legends) όσο και για τους παίχτες της.

 

Ωστόσο μετά από χρόνια και όντας πλέον καθιερωμένος, ο οργανισμός αποφάσισε να μπει και σε ένα άλλο παιχνίδι. Το παιχνίδι δεν είναι άλλο από το Hearthstone και οι τρεις παίχτες που αποτελούν το roster, είναι οι: Surrender, Xixo και Hoej.

SKT T1이 새롭게 창단한 종목은 하스스톤 입니다.하스스톤 최고의 선수, #Surrender #Xixo #Hoej 선수를 소개합니다! 앞으로 많은 응원 부탁드립니다.#SKTWIN #SKTFighting #T1_HS

Publiée par SK텔레콤 T1 / SK telecom T1 sur Lundi 30 juillet 2018

 

Ο Jungsoo “Surrender” Kim, θεωρείται από τους καλύτερους HS Players της Κορέας. Αν και παίζει από το 2014, το όνομα του απογειώθηκε όταν κέρδισε στα: 2017 HCT APAC Summer Playoffs και 2017 HCT Summer Championship, ενώ η παρουσία του στα ημιτελικά του 2017 HCT World Championship επιβεβαίωσε την συμπάθεια που του τρέφει ο κόσμος που παρακολουθεί HS. Επίσης πρόκειται να εκπροσωπήσει την Κορέα στα 2018 Asian Games

Ο Xixo είναι από την Γερμανία και έχει γίνει γνωστός στην Κορέα από την συμμετοχή του στο Hearthstone Masters Korea Season 3. Από την άλλη ο Hoej είναι Δανός με πιο πρόσφατη την νίκη στο 2017 Hearthstone Autumn Championship.

Όσον αφορά τα σχέδια του οργανισμού, είναι η επόμενη ομάδα που θα στηθεί/ανακοινωθεί να είναι αυτή του PUBG.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio