Ο κατηγορούμενος για διαρροή πληροφοριών της Season 4 του Fortnite ζητάει έφεση

Ο υπεύθυνος διασφάλισης ποιότητας του Fortnite, που κατηγορήθηκε από την Epic Games για τη διαρροή λεπτομερειών σχετικά με το χτύπημα μετεωρίτη που ξεκίνησε τη Season 4, κάνει αίτηση για έφεση.

Ο Thomas Hannah ήταν ένας ελεγκτής διασφάλισης ποιότητας του Fortnite Battle Royale ο οποίος κατηγορήθηκε από την Epic Games ότι διέρρευσε λεπτομέρειες σχετικά με τη Season 4 του Fortnite, συμπεριλαμβανομένου και του στόχου του μετεωρίτη που ξεκίνησε τη Season 4. Λέγεται ότι αποκάλυψε ότι ο μετεωρίτης θα πέσει στο Dusty Depot και όχι στο Tilted Tower, όπως όλοι περίμεναν.

Ο Hannah κατηγορείτε ότι έδωσε πληροφορίες για τη Season 4 σε ένα τρίτο άτομο ονόματι DiMarco, ο οποίος ανάρτησε τις πληροφορίες αυτές, οι οποίες προστατεύονταν από συμφωνία απορρήτου υπογεγραμμένη από τον ίδιο τον Thomas Hannah.

Η Epic Games κατέθεσε αγωγή εναντίον του Hannah για παραβίαση του συμφωνητικού που είχε υπογράψει με τη δημιουργό. Η αγωγή της Epic Games αναφέρει ότι η αποκάλυψη του σημείου πτώσης του μετεωρίτη προκάλεσε «ανεπανόρθωτη ζημιά».

Παρόλα αυτά, ο Hannah έχει κάνει αίτηση έφεσης λέγοντας ότι οι πληροφορίες που έδωσε στον DiMarco ειπώθηκαν σε προσωπική τους συζήτηση, ότι δεν είναι υπεύθυνος για το τι έκανε ο DiMarco με αυτές τις πληροφορίες μετά τη συζήτησή τους και ότι δεν είχε σαν σκοπό τη διάδοση των πληροφοριών αυτών στο διαδίκτυο.

Δυστυχώς για τον Hannah, η αποκάλυψη οποιαδήποτε πληροφορίας σε κάποιον τρίτο επιβεβαιώνει την παραβίαση του συμφωνητικού που είχε υπογράψει με την Epic Games.

Μπορείτε να διαβάσετε την απάντηση του Hannah εδώ.

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε