Ομάδα του LCS στο ″σφυρί″!

 

Δεν είναι διόλου ασυνήθιστο για μεγάλους Gaming Οργανισμούς να έχουν παραπάνω από 1 ομάδα στην κατοχή τους με το ίδιο όνομα. Συνήθως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα σχετικά με αυτό το θέμα, δεν ισχύει το ίδιο όμως και στο League of Legends Championship Series (aka LCS). Σε άλλες περιπτώσεις οι οργανισμοί αυτοί είχαν μία ομάδα στη Ευρώπη και μία στην Αμερική. Στην ίδια θέση βρίσκεται και η ομάδα Dignitas αυτήν την στιγμή, η Dignitas είχε ήδη μια ομάδα στο Αμερικάνικο LCS και πρόσφατα η ομάδα που έχει στην Ευρώπη προκρίθηκε στο Ευρωπαϊκό LCS. Ο ιδιοκτήτης της Dignitas δηλώνει πως αυτό είναι ένα πολύ ωραίο πρόβλημα για να έχει κανείς.

Team Dignitas - NA LCS

Team Dignitas – NA LCS

Το να πρέπει να αφήσεις κάποια από τις 2 ομάδες σου πως γίνεται να είναι ένα πολύ ωραίο πρόβλημα για να έχει κανείς; Λοιπόν, αν ενδιαφέρεσαι για να αγοράσεις μια ομάδα στο LCS θα πρέπει να γνωρίζεις πως οι τιμές ξεκινάνε από 500.000$. Ο Michael O’Dell δεν πουλάει απλά μία από τις 2 ομάδες του αλλά και μια θέση στο LCS. Το LCS για όσους δεν γνωρίζουν είναι το μεγαλύτερο eSports τουρνουά με τα περισσότερα views και ο μόνος ανταγωνιστής της είναι η Valve και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της στο DotA. Κάποιοι θα έλεγαν πως το να έχεις μια ομάδα στο LCS είναι κάτι το ανεκτίμητο αλλά υπάρχουν φήμες για κάτι καλό που ψήνεται και δείχνουν πως το να έχεις μια ομάδα στο LCS είναι κάτι πολύ παραπάνω από ανεκτίμητες.

Λοιπόν, ποιος είναι διατεθειμένος να δώσει λεφτά για μία ομάδα Pro Gamers; Ο Michael O’Dell δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του αλλά σε μια συζήτηση που είχε με τους PC Games N δήλωσε πως του έχουν γίνει προσφορές από την Μέση Ανατολή. Αυτό βγάζει νόημα καθώς η Μέση Ανατολή με την μεγάλη ροή χρημάτων έχει βοηθήσει πολλές φορές στην απόκτηση eSports τίτλων. Για τον Michael O’Dell το να πουλήσει μια ομάδα του είναι σαν να πουλάει κάποιο όργανο του σώματός του. Ο ίδιος θα πρέπει να εμπιστευθεί τα άτομα που θα αγοράσουν την ομάδα του ως προς τους σκοπούς που θα χρησιμοποιηθεί η ομάδα όταν αγοραστεί. Σύμφωνα με την πηγή, κάποια μεγάλα ονόματα έχουν εκφράσει κιόλας ενδιαφέρον για την αγορά μιας ομάδας (πιθανότατα κάποια ομάδα που δεν κατάφερε να προκριθεί στο LCS), όποιος όμως αποφασίσει να αγοράσει μία από τις 2 ομάδες θα πρέπει να τηρήσει τους αυστηρούς κανόνες της Riot.

Team Dignitas - EU LCS

Team Dignitas – EU LCS

Το άλλο πρόβλημα που προκύπτει είναι ποια ομάδα θα πουληθεί. Η Dignitas είναι μια ομάδα αρκετά διάσημη στο κοινό που έχει παίξει στο παρελθόν στο LCS. Η ομάδα της Dignitas στην Αμερική είχε σχετικά καλή πορεία φέτος αλλά η Ευρωπαϊκή ομάδα έχει εντυπωσιάσει τους οπαδούς της. Δεν έχει γίνει κάποια δήλωση για το ποια ομάδα θα πουληθεί, όλα εξαρτώνται από τον αγοραστή και τον οργανισμό της Dignitas. Ο Michael O’Dell δηλώνει πως όποια ομάδα πουληθεί θα φροντιστεί καλά και θα έχει καλό μέλλον.

Ο Michael O’Dell θέλει να κρατήσει την ομάδα που πιστεύει πως θα κερδίσει. Αυτή είναι βέβαια και η φύση κάθε ανταγωνιστικού σπορ, όλοι θέλουν να κερδίσουν.

Πηγή: PC Games N

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr