Οι “Skyrim Grandma” fans ζητούν από την Bethesda να γίνει NPC

Η Shirley Curry ή αλλιώς “Skyrim Grandma” αφηγήθηκε πρίν από δύο χρόνια πώς είναι να είσαι διάσημος στο Youtube στην ηλικία των 80 (!). Η “Γιαγιά Shirley” έχει τώρα πάνω από 412.000 συνδρομητές στο YouTube, προφανώς περισσότερους απ’ ότι έχουμε εγώ και εσύ. Συνήθως δημοσιεύει βίντεο για διάφορα θέματα και παιχνίδια – φαίνεται ότι πρόσφατα έχει ξεκινήσει το Call of Cthulhu – αλλά το Skyrim εξακολουθεί να κυριαρχεί στη λίστα αναπαραγωγής της.

Ωστόσο ήταν αισθητά απογοητευμένη όταν το The Elder Scrolls 6 “ανακοινώθηκε” στην E3, με την προειδοποίηση ότι δεν θα κυκλοφορήσει στα κοντά. “Όταν βγεί ο Skyrim 6, θα είμαι 88! Έτσι, πιθανότατα δεν θα το παίξω, οπότε φαντάζομαι ότι πρέπει να σταματήσω να το ονειρεύομαι” είπε χαρακτηρηστικά σε ένα βίντεο.

Το στενάχωρο σχόλιό της ταρακούνσηε το Reddit και διαδώθηκε με ταχύτητα φωτός. Πολλοί ήταν αυτοί που είπα ότι πρέπει να την βάλουν στο The Elder Scrolls 6 με κάποιο τρόπο, είτε πρόκειται ως NPC είτε με κάποιον άλλον τρόπο. Έχει ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν, αφού ο Skyrim NPC “Erik The Slayer” είναι ένα αφιέρωμα στον φανατικό οπαδό Erik West, ο οποίος πέθανε από καρκίνο, έξι μήνες πριν την κυκλοφορία του τελευταίου Skyrim.

Η οπτική γωνία του “Widowmaker” ίσως είναι λίγο περίεργη, αλλά μου αρέσει η ιδέα της ενσωμάτωσης της Curry στο παιχνίδι, με οποιονδήποτε τρόπο. Είναι μια θετική και φιλόξενη φωνή στο YouTube. Γνωρίζει ένα ή δύο πράγματα για τη δημιουργία συμμορίας, πολύ καλή και απαραίτητη γνώση για οποιοδήποτε αξιόλογο NPC. Με το παρατσούκλι Skyrim Grandma σίγουρα θα μείνει αξέχαστη.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.