Οι Rogue σκοπεύουν να κυριαρχήσουν στην H1Z1 Pro League που θα διεξαχθεί στην έδρα τους

Η ομάδα των Rogue, που προέρχεται από το Las Vegas, στοχεύει στο να κάνει περήφανο το κοινό της πατρίδας τους στην εναρκτήρια σεζόν της H1Z1 Pro League που θα λάβει χώρα στην έδρα τους.

Κάθε επαγγελματική esports ομάδα ονειρεύεται να παίξει μπροστά σε κοινό της πατρίδας της καθώς η εμψύχωση που θα πάρει από το κοινό θα βοηθήσει πολύ και μπορεί να της φέρει και τη νίκη. Το πλεονέκτημα του «εντός-έδρας» θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν οι Rogue στην επερχόμενη πρώτη σεζόν της H1Z1 Pro League, καθώς θα διεκδικήσουν τον τίτλο του νικητή της πρώτης battle royale esports league της Season 1, της οποίας οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Twin Galaxies Esports Center του Caesars Entertainment Studio του Las Vegas στη Nevada που είναι και η πατρίδα τους.

Η ομάδα των Rogue που αποτελείται από τον ValentinvagoGoncalves, τον JannezikiSajomma, τον RikiRikiJarvinen, τον LudvigStromenStrom και τον JordanHusKersThomas, θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν την καλή δουλειά που έχει κάνει ο οργανισμός τους φτιάχνοντας την esports σκηνή του Las Vegas, στοχεύοντας στην ανέλιξή τους ως η καλύτερη ομάδα της H1Z1 Pro League μέσω της στήριξης που θα έχουν από την πατρίδα τους.

«Μετά από τόση σκληρή δουλειά για το χτίσιμο της esports σκηνής στο Las Vegas, είναι ωραίο συναίσθημα το να δούμε τους Rogue να διαγωνίζονται ως γηπεδούχοι σε ένα τόσο δημοφιλές μέρος όπως είναι το Caesars», είπε ο Frank Villarreal, Πρόεδρος και συν-ιδρυτής των Rogue.

«Οι συντοπίτες του Las Vegas μπορούν επιτέλους να δουν την ομάδα τους Rogue να διαγωνίζονται σε μια διεθνή σκηνή και ελπίζουμε να τους δουν να κερδίζουν κιόλας μπροστά στο δικό τους κοινό».

Ο οργανισμός έχει καταφέρει να επιτύχει στο H1Z1, στο Overwatch, στο CS:GO, στο Rocket League, στο Vainglory και στο Rainbow Six Siege με αποτέλεσμα να αυξηθεί η προβολή της esports σκηνής του Las Vegas σε ολόκληρο τον κόσμο. Μεγάλος παράγοντας αυτής της αυξημένης προβολής ήταν η επένδυση που έκανε στους Rogue ο υποψήφιος για Grammy παραγωγός, δημοφιλής DJ και επιχειρηματίας EDM και ντόπιος του Las Vegas, Steve Aoki. Εκμεταλλευόμενος τη μεγάλη προβολή του στα social media και την επιρροή που έχει η μουσική του καριέρα, ο Aoki βοήθησε τους Rogue στην αποστολή τους να ενισχύσουν τα esports στο Las Vegas.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio