Οι OG κερδίζουν το International 8 της Dota με έπαθλο τα 11 εκατομμύρια δολάρια

Η Ευρωπαϊκή αυτή ομάδα δημιουργήθηκε μόλις πριν τρεις μήνες.

Οι OG κέρδισαν το μεγαλύτερο παγκόσμιο τουρνουά της Dota 2, το International 8, μετά από δύο ατελείωτες εβδομάδες, μετά από την έντονη πρώτη σεζόν του Dota Pro Circuit και από ένα συναρπαστικό τελικό με πέντε παιχνίδια.

Η ομάδα θα γυρίσει πίσω με 11,2 εκατομμύρια δολάρια από τα συνολικά 25,4 εκατομμύρια δολάρια. Και οι οχτώ ομάδες που έλαβαν μέρος θα πάρουν ως έπαθλο ένα χρηματικό ποσό το οποίο είναι και το μεγαλύτερο που έχει δοθεί ποτέ σε παιχνίδι. Οι OG παράλληλα έσπασαν και την κατάρα που θέλει να κερδίζουν τέτοια τουρνουά κυρίως κινέζικες ομάδες.

Η νικήτρια ομάδα απαρτίζεται από ένα μείγμα γνωστών βετεράνων αλλά και νέων παικτών. Πολλοί που παίζατε και παλιά Dota 2 ίσως γνωρίζετε τους Johan “N0tail” Sundstein, Jesse “JerAx” Vainikka και Sébastien “7mad” Debs ή αλλιώς “Cebs”. Οι OG έφεραν πίσω και το νέο θρύλο Anathan “Ana” Pham. Τις εντυπώσεις, όμως, έκλεψε ο Topias “Topson” Taavitsainen, που έπαιξε για πρώτη φορά στο International και νίκησε κιόλας.

Και οι δύο ομάδες του τελικού πάλεψαν σκληρά για τη νίκη. Οι OG πέρασαν και μια δύσκολη χρονιά καθώς αντικατέστησαν τρία από τα πέντε μέλη τους. Έχασαν τον Tal “Fly” Aizik και τον Gustav “s4” Magnusson καθώς και τον “Resolut1on” Fominok. Παρόλα αυτά, πολλοί ξενέρωσαν με τη νίκη των OG επειδή η αντίπαλή τους ομάδα ήταν αγαπημένη ομάδα των θεατών και των fans του παιχνιδιού. Οι PSG.LGD ξεκάθαρα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, όμως, στο τέλος νίκησε ο καλύτερος.

Συγχαρητήρια στους OG για την εντυπωσιακή επίδοσή τους. Φυσικά, η Dota 2 δεν τελείωσε. Το επόμενο Dota Pro Circuit ξεκινάει τον Σεπτέμβρη με ένα ολοκαίνουργιο Pro Circuit.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio