Οι MOTORHEAD στο Victor Vran!

 

 

 

Το Victor Vran είναι ένα action-RPG παιχνίδι,το οποίο βρισκόταν σε Early Access 5 μήνες και τον προηγούμενο μήνα κυκλοφόρησε επίσημα στο steam.Είναι προϊόν της συνεργασίας Haemimont Games και EuroVideo Medien.

Η υπόθεση του παιχνιδιού,έχει να κάνει με το πώς θα δημιουργήσετε τον δικό σας Victor με την βοήθεια των skills,των όπλων και όλων αυτών των δυνατοτήτων που σας προσφέρει το παιχνίδι, ώστε να μπορέστε να κυνηγήσετε δαίμονες.Το παιχνίδι που θυμίζει σε αρκετά σημεία το Diablo,σας δίνει την δυνατότητα να παίξετε παρέα με 4 φίλους και να εξερευνήσετε το παιχνίδι μιας και έχει εκτός του campaign, co-op mode.

 

 

 

 

Τα νέα όμως που αφορούν το παιχνίδι αυτό,δεν τελειώνουν εδώ! Προχθές ανακοινώθηκε το νέο Expansion του παιχνιδιού,όπου εκεί θα είναι μέρος του οι Motorhead και θα λέγεται “Motörhead Through The Ages”! Ναι καλά ακούσατε! Η αγαπημένη μπάντα μαζί με τον θείο Lemmy, συμφώνησαν με τους παραγωγούς του παιχνιδιού και όπως ανακοινώθηκε στο expansion αυτό θα υπάρχει πολύ Metal και θα κυκλοφορήσει προς το τέλος του 2015 m/m/

 

CLoJNE-UYAA2siE

 

 

CLoJM-7UAAAaJYP

 

 

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr