Οι K/DA No1 World Digital Song Sales Chart του Billboard

Σε μία εποχή που στον χώρο των videogames, επικρατεί η λογική των lootboxes, η Riot Games όπως φαίνεται βρήκε την μαγική συνταγή όσον αφορά την προώθηση των skins που κυκλοφορεί για τους χαρακτήρες του League of Legends.

 

Όσοι ασχολείστε με το League of Legends, δεν υπάρχει περίπτωση να μην είδατε τα νέα skins που αφορούν το πρώτο Virtual Group που δεν είναι άλλο από τις K/DA. Οι K/DA, είναι το group που προήλθε από την συνεργασία των Madison Beer, (G)I-DLE, Jaina Burns και της Riot Games. 

Στις αρχές Νοεμβρίου λίγο πριν τον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ήρθε το πρώτο teaser και στην έναρξη του τελικού, είδαμε την Ahri και την παρέα της στο stage να τραγουδούν και να χορεύουν.

Είναι η πρώτη φορά που οι τραγουδίστριες (και οι ηρωϊδες του League of Legends), μπαίνουν στην λίστα του Digital Song Sales. 

Από την ημέρα της έναρξης έως σήμερα οι K/DA έχουν κατακτήσει τα charts:

  • Το τραγούδι μπήκε κατευθείαν στο No. 10 του Pop Digital Song Sales
  • Και στο No. 30 του Digital Song Sales

Όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι της Riot Games στο Billboard, να περιμένουμε από την εταιρεία κι άλλες συνεργασίες με μουσικούς, καθώς στόχος της είναι να φέρει τον κόσμο της μουσικής και των esports πιο κοντά.

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr