Οι Imagine Dragons επενδύουν στη ReKTGlobal και γίνονται συνιδιοκτήτες των Rogue

Το συγκρότημα των Imagine Dragons που έχει κερδίσει Grammy μπαίνει στη βιομηχανία των esports, καθώς τα μέλη και η διαχείριση της μπάντας επένδυσαν στην εταιρία ReKTGlobal και στον esports οργανισμό τους, τους Rogue.

Σήμερα η ReKTGlobal ανακοίνωσε ότι ο Daniel Platzman και ο Wayne Sermon, μέλη των Imagine Dragons έγιναν συνέταιροι του οργανισμού τους που είναι ευρέως γνωστός για την ενότητα που έφερε ανάμεσα στην πολλών εκατομμυρίων δολαρίων βιομηχανία των παραδοσιακών sports και της επεκτεινόμενης βιομηχανίας των esports. Πέρα από την ReKTGlobal , τα δύο μέλη των Imagine Dragons θα είναι συνιδιοκτήτες των Rogue και με τον καλλιτέχνη Steve Aoki.

Φυσικά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το εν λόγω συγκρότημα εμπλέκεται με τον κόσμο των esports, καθώς στο παρελθόν είχαν συνθέσει το τραγούδι “Warriors” για τους αγώνες του League of Legends το 2014 όπου εμφανίστηκαν και στο στάδιο Seoul World Cup της Νότιας Κορέας μπροστά σε 40.000 κόσμο και 27 εκατομμύρια online θεατών.

«Αγαπάμε τα παιχνίδια και τα esports και εδώ και καιρό ψάχναμε έναν νέο τρόπο για να συνεισφέρουμε στην κοινότητα – όμως δεν είχαμε βρει το κατάλληλο ταίριασμα μέχρι τώρα», είπε ο μάνατζερ του συγκροτήματος Mac Reynolds. «Αναμένουμε τη συνέχιση της ανάπτυξης των esports και πιστεύουμε ότι οι Rogue και η ReKTGlobal είναι οι συνεργάτες που θα βοηθήσουν να γίνει το Las Vegas προορισμός διοργάνωσης event παιχνιδιών».

Με τις ομάδες τους να διαγωνίζονται στις H1Z1 Pro League, Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), Rocket League, Vainglory, Rainbow Six Siege και έχοντας έναν από τους κορυφαίους streamers του Fortnite Battle Royale, τον Dr Lupo, οι Rogue είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εταιρίες στη βιομηχανία των esports.

«Η ομάδα των Imagine Dragons θα είναι ένα σημαντικό κομμάτι στο μέλλον των Rogue καθώς και στο μέλλον του Las Vegas. Όσο συνεχίζουμε να χτίζουμε ομάδες που κερδίζουν πρωταθλήματα και μία πόλη ως προορισμό των Αμερικανικών esports, η επιρροή των Imagine Dragons και του Steve Aoki θα είναι υποκινητήρια δύναμη πίσω από αυτό», είπε ο Derek Nelson, ο CEO των Rogue.

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε