Οι Ad Finem δίνουν το παρόν στο DOTA Summit 11!

author image από P-God | News | 0 Comments | 13 Οκτ 2019

Την επιστροφή τους στo DPC πραγματοποιούν οι Ad Finem, μετά την πρόκρισή τους στο επερχόμενο Summit των ΗΠΑ.

Μνήμες από το παρελθόν «ξύπνησαν» μετά την πρόκριση των Ad Finem στο επερχόμενο Summit. Η ελληνική ομάδα, μετά από σκληρές μάχες στα Ευρωπαϊκά προκριματικά, κέρδισε την πρόκριση. Το ξεκίνημα ήταν αρκετά νωθρό, διότι οι Finem ηττήθηκαν στα ημιτελικά από την Team Singularity.

To Lower Bracket, τους έφερε αντιμέτωπους με τους Ascomanni, κόντρα στους οποίους δε γνώρισαν δυσκολία. Η μοίρα τα έφερε έτσι, ώστε στον τελικό να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία απέναντι στην TS, την οποία και αξιοποίησαν στο έπακρο! Οι δύο ομάδες ήταν κοντά, αλλά οι Finem κατάφεραν να επικρατήσουν με 3-2.

Για όσους δεν τους γνωρίζουν, οι Ad Finem είναι ελληνικός επαγγελματικός οργανισμός των esports, όπου ιδρύθηκε το 2015. Η ομάδα έμεινε δραστήρια έως το 2017, όπου και διαλύθηκε. Μεταξύ άλλων, στην σύντομη αυτή πορεία, έφτασαν έως τον τελικό του Boston Major το 2016! Τα δύο έτη απουσίας ήταν πολλά, καθώς τον περασμένο Ιούνιο, ανακοίνωσαν την επανένωσή τους.

Όπως προαναφέραμε, η νίκη αυτή, σήμανε την επιστροφή τους στο DPC. Η επερχόμενη συμμετοχή στους στο Summit 11, κρύβει τεράστιο ενδιαφέρον, ώστε να δούμε μέχρι που μπορούν να φτάσουν! Εκεί, θα τους περιμένουν 660 DPC Points, καθώς και το χρηματικό έπαθλο των 300.000 δολαρίων. Το συγκεκριμένο event θα διεξαχθεί το τριήμερο 7-10 Νοεμβρίου στο Los Angeles.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε