Οι 5 καλύτερες φορές που το World of Warcraft εισχώρησε από το πουθενά σε σειρές και ταινίες

Πολλά παιχνίδια έχουν βρει τρόπο ανά τα χρόνια να εισχωρήσουν στην ποπ κουλτούρα μέσω αναφορών που είχαν στόχο να προκαλέσουν το γέλιο των θεατών ή τη χαρά των nerds.

Σήμερα, θα δούμε τις πέντε καλύτερες αναφορές που έχουν γίνει στο World of Warcraft σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες.

 

5) The Day the Earth Stood Still

Γιατί, όταν φτιάχνεις μια ταινία και θες το παιδί της πρωταγωνίστριας να είναι gamer, το πρώτο παιχνίδι που σου έρχεται στο μυαλό να βάλεις να λιώνει είναι, φυσικά, το WoW. Στην ταινία που κυκλοφόρησε το 2008 με πρωταγωνιστές τον Keanu Reeves και την Jennifer Connelly, βλέπουμε τον γιο της Connelly σε κάποια φάση με ένα λάπτοπ και ακουστικά να παίζει WoW.

Δυστυχώς, το βιντεάκι δεν υπάρχει στο YouTube για να σας το δείξουμε, όμως, αξίζει να δείτε την ταινία έτσι και αλλιώς.

 

4) South Park

Όσοι από εσάς περάσατε (ή περνάτε ακόμη) από τη φάση λιωσίματος στο WoW λίγο αφότου βγήκε και μετά, λογικά θα ταυτιστείτε με την παρακάτω αναφορά. Στο αγαπημένο animated sitcom, South Park, που είναι σχετικά ακατάλληλο για παιδιά, το WoW εισχώρησε με το μόνο τρόπο που αρμόζει να αναφερθεί κανείς σε αυτό το παιχνίδι.

Οι πολυαγαπημένοι μας χαρακτήρες είναι κλεισμένοι σε ένα δωμάτιο και λιώνουν στο WoW τόσο, που ούτε χρόνο για τουαλέτα δεν έχουν. Δείτε τι εννοούμε:

 

3) Family Guy

Μιας και πιάσαμε τα animated sitcoms, και το Family Guy έχει κάνει αναφορά στο WoW σε ένα από τα επεισόδιά του. Όμως, αυτή τη φορά, η αναφορά γίνεται μέσω του πασίγνωστου Leeroy Jenkins και του βίντεο μέσω του οποίου έγινε γνωστός. Δείτε:

 

2) Big Bang Theory

Λίγο πριν την πρώτη θέση, θεωρήσαμε απαραίτητο να αναφερθούμε σε αυτή τη σειρά που έχει κάνει το γύρο του κόσμου και έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια fans. Παρόλο που πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε ότι η σειρά θα κοπεί, ο πολυαγαπημένος χαρακτήρας όλων, ο Sheldon, άφησε το στίγμα του μέχρι και στην κοινότητα του gaming.

Σε ένα επεισόδιο του Big Bang Theory, ο Sheldon κάλεσε την αστυνομία επειδή κάποιος hack-αρε το λογαριασμό του στο WoW. Δεν τον κατηγορώ καθόλου. Και εγώ την αστυνομία θα έπαιρνα, ειδικά αν δεν απαντούσε το F.B.I. Κατηγορώ, όμως, τον αστυνομικό που εμφανίστηκε και είχε το θράσος να μπερδέψει το Azeroth με την Pandora από το Avatar. Φωναχτά! Ταυτιστείτε με την κρίση του Sheldon και όσα είχε σε αυτό το λογαριασμό και έχασε:

 

1) How I Met Your Mother

Στην πρώτη θέση είναι μια από τις αγαπημένες μου σειρές και, όχι επειδή είναι αγαπημένη μου, αλλά επειδή έκανε αναφορά στο WoW μέσω του ονείρου κάθε gamer, και ας ήταν άσχημη η κατάληξη.

Έχεις τα παιχνίδια που θες, παίζεις τα παιχνίδια που αγαπάς, έχεις την κονσόλα, το PC, τα ακουστικά και, ίσως, όσα χρειάζεσαι σε αυτή τη ζωή για να μπορείς να κάνεις αυτό που γουστάρεις πολύ. Τι σου λείπει, όμως;

Μια όμορφη γυναίκα να παίζετε μαζί το αγαπημένο ΣΟΥ παιχνίδι. Μην πεις όχι, γιατί δε θα σε πιστέψει κανείς. Μία, η οποία – στάνταρ – είναι gamer και nerd-ουλο σαν εσένα (στο μυαλό σου), αφού, αν δεν είναι, πώς θα καταλάβει το λόγο που περνάς τόσες ώρες σκοτώνοντας τους οχτρούς σου μέσα σε μια οθόνη;

Ο Ted από το How I Met Your Mother τη βρήκε – και την έχασε. Πώς τη βρήκε; Τη γνώρισε στο WoW:

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio