Οι “φάτσες” των meme στην πραγματικότητα

 

Let’s face it… Οι άνθρωποι που θα δούμε παρακάτω σαν φάτσες είναι πιο γνωστοί και από ηθοποιούς. Όχι επειδή είναι διάσημοι στην τηλεόραση ή κάτι τέτοιο, αλλά θα τους πετύχουμε πολλές φορές μπροστά μας μας όταν χαλαρώνουμε στο 9gag ή κάποιο παρόμοιο site. Τα πρόσωπα τους έγιναν “meme” (slang λέξη για να πούμε ότι μια ιδέα ή μια άποψη εξαπλώνεται ραγδαία σε όλο τον κόσμο) και συνοδεύονται πάντα με ένα quote το οποίο ταιριάζει στον χαρακτήρα της φωτογραφίας και για κάθε περίσταση σίγουρα υπάρχει κάποιο τους που να ταιριάζει. Τις παρακάτω φάτσες θα τις δούμε να φιγουράρουν καθημερινά καθώς scrollάρουμε στο 9gag πριν πάμε για ύπνο (ας το παραδεχτούμε αν μπεις στο 9gag δεν πας πότε για ύπνο!) και έχουν γίνει πλέον φίρμες χωρίς καν να το επιδιώξουν. Ας δούμε πως είναι η overly attached girlfriend, o scumbag Steve και οι υπόλοιποι τύποι των memes στην πραγματικότητα:

 

Scumbag Steve – Blake Boston

 

collage

 

 

First World Problems Lady – Silvia Bottini

 

collage3

 

 

ERMAHGERD – Maggie Goldenberger

 

collage4

 

 

Success Kid – Sam Grimer

 

collage5

 

 

Hipster Barista – Dustin Mattson

 

collage7

 

 

Sheltering Surburban Mom – Carly Phillipps

 

collage9

 

 

Overly Attached Girlfriend – Laina Morris

 

collage1

 

 

Bad Luck Brian – Kyle Craven

 

collage2

 

 

Good Guy Greg – Άγνωστος

 

collage8

 

 

College Freshman – Griffin Kiritsy

 

collage6

 

 

Ridiculously Photogenic Guy – Zeddie Little

 

collage10

 

Σίγουρα υπάρχουν πολλοί ακόμα άνθρωποι που έγιναν meme αλλά δεν έχουμε δει ακόμα φωτογραφίες από το πως μοιάζουν σήμερα. Πως να είναι άραγε ο photogenic metalhead ή το third world country boy;

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Reviewer και Editor. Μεγάλη φαν του Binding of Isaac και γενικά των indie games. Κάποια μέρα θα ήθελε να γίνει ο Big Boss του Metal Gear Solid!